Del:

Nytår med Jesus

af Terese Svinth Lorentzen
11. januar 2013

For andet år i streg blev der med succes afholdt nytårslejr på Børkop Højskole. Ideen til lejren kommer fra Mirjam og Erik Eg Rask der ønskede at fejre nytåret med fokus på Jesus.

Sidste år mødte 20- 25 deltagere op, og igen i år følte det unge par et kald til at fortsætte traditionen. Nytårslejr 12/13 havde temaet ”Radikal Jesus”.

”Det kan være svært at leve som kristen, vi lever mere af verden end af Jesus. Vi kan nemt blive fanget i et slaveri af idealer og afguder, vi fyldes af pligter i stedet for den frigørende Jesus. Nytåret er måske der, man også starter nogle nye ting i sit liv, f.eks. et mere Radikalt kristenliv”. Sådan beskrives lejren af parret selv.

Igen i år blev det en succes. 60 tilmeldte sig lejren, som blev afholdt fra den 30. december til den første januar. Den første aften mødte dog endnu flere op, da lejren startede med en lovsangsaften og undervisning om netop emnet ”Radikal Jesus”, som blev holdt af Per Ladekjær, der til dagligt er leder på Børkop Højskole.

”Det er en god tradition der er startet op med nytårslejr, og vi fortsætter, så længe Gud tillader det og hjælper os med det. Uden ham blev det ikke til noget. Med de uventet mange tilmeldinger blev det pludselig ret uoverskueligt, men med hans hjælp, lykkedes det for os”.11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce