Del:

Ny ungdomskonsulent brænder for mission

af Dorthe Lindbjerg
7. august 2017

Den 15. august begynder Nikolai Meyer Olesen som ungdomskonsulent i Region Midt.

Da Nikolai Meyer Olsen var teenager, mødte han en ungdomskonsulent, som gjorde et dybt indtryk. "Mødet med ham gav mig lyst til selv en gang at blive ungdomskonsulent," fortæller Nikolai, der er opvokset i Løsning. Han kan nu se ønsket gå i opfyldelse. Den 15. august begynder han som ungdomskonsulent i Region Midt.

Fra frivillig til lønnet i IMU

Nikolai har netop afsluttet 3K-uddannelsen i Aarhus, hvor han har studeret Kristendom, Kultur og Kommunikation de seneste fire år. "Jeg brænder for, at mennesker skal høre om Jesus," siger den nye ungdomskonsulent, der er 26 år.

Han har i tidens løb kommet i forskellige IMU-fællesskaber og bla. været engageret i udvalget bag UngCamp på Mørkholt. Han har tidligere arbejdet som volontør i Indre Mission og er lige nu fritidsforkynder i IMU. Derudover er han en del af ledelsen i koncertforeningen Glow.

Vi skal lære Jesus bedre at kende

"Jeg mærker, at der blandt IMU'erne er en brand for, at andre skal møde Jesus, og at de selv vil lære Jesus bedre at kende," siger Nikolai. Han glæder sig til at komme i gang med arbejdet som ungdomskonsulent og møde IMU'erne i Region Midt. Det er endnu ikke helt på plads, hvor i regionen Nikolai skal bo. 

Endnu en ansættelse på vej

Fra august næste år får Nikolai en af sine studiekamerater som kollega. Nanna Forum Dideriksen er i gang med sit sidste år på 3K-uddannelsen og har sagt ja til at blive ungdomskonsulent i Aarhus fra 1. juli 2018. Hun vil allerede i løbet af foråret næste år arbejde nogle timer som ungdomsmedarbejder i IMU. 11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce