Del:

Niklas’ Youtube-kanal er kommet godt fra start

af Ole Noermark Larsen
3. september 2020

Niklas Vibe Lund er fritidsforkynder i IMU og brænder for, at det kristne budskab skal ud på så mange platforme som muligt. Senest har han lanceret YouTube-kanalen »Hverdagstanker«.

»Som ung og kristen er der mange store spørgsmål at forholde sig til, og det er ikke altid let. Det tager jeg fat på i korte videoklip, som er målrettet de ældste teenagere.

Senere vil jeg gerne udvikle konceptet, så der kan skabes mere dialog, og jeg drømmer også om at komme ud og besøge mine følgere på efterskoler og i IMUafdelinger.« Indtil videre breaker Niklas en ny hverdagstanke hver tirsdag kl. 16 om et emne, der har optaget ham den sidste uges tid.

»Jeg får mange positive reaktioner. Især på et afsnit, hvor jeg prøvede at give et bud på, hvordan Gud kan være god, samtidig med at der er så meget ondt i verden,« siger Niklas, som er overrasket over, hvor bred en seerskare han har.

»Jeg forestillede mig, at det mest ville være IMU'ere, men jeg har hørt fra en del med frikirkebaggrund, men også fra mange helt uden kirkelig baggrund, så det prøver jeg at tage hensyn til,« siger han.31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud...[mere]

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]

11. januar 2022

Den stort anlagte ECHO-konference udsættes i et halvt år og afvikles i stedet...[mere]

newcomic