Del:

Niklas’ Youtube-kanal er kommet godt fra start

af Ole Noermark Larsen
3. september 2020

Niklas Vibe Lund er fritidsforkynder i IMU og brænder for, at det kristne budskab skal ud på så mange platforme som muligt. Senest har han lanceret YouTube-kanalen »Hverdagstanker«.

»Som ung og kristen er der mange store spørgsmål at forholde sig til, og det er ikke altid let. Det tager jeg fat på i korte videoklip, som er målrettet de ældste teenagere.

Senere vil jeg gerne udvikle konceptet, så der kan skabes mere dialog, og jeg drømmer også om at komme ud og besøge mine følgere på efterskoler og i IMUafdelinger.« Indtil videre breaker Niklas en ny hverdagstanke hver tirsdag kl. 16 om et emne, der har optaget ham den sidste uges tid.

»Jeg får mange positive reaktioner. Især på et afsnit, hvor jeg prøvede at give et bud på, hvordan Gud kan være god, samtidig med at der er så meget ondt i verden,« siger Niklas, som er overrasket over, hvor bred en seerskare han har.

»Jeg forestillede mig, at det mest ville være IMU'ere, men jeg har hørt fra en del med frikirkebaggrund, men også fra mange helt uden kirkelig baggrund, så det prøver jeg at tage hensyn til,« siger han.28. juni 2021

Corona-restriktioner har gjort det umuligt at gennemføre Hjallerup Ung som en...[mere]

28. juni 2021

Skal du med i vildmarksbad til IMU? Så er det i Vorgod-Barde IMU, det sker.[mere]

11. juni 2021

26-årige Miriam Thun Madsen skal være ungdomskonsulent i Region Nord fra 1....

5. marts 2021

IMUs landsarrangement Konnekt vender ikke tilbage men afløses af et nyt...

newcomic