Del:

More than bricks

af Simon Hauge Lindbjerg
29. marts 2017

Ved at støtte Promissio kan I være med til at hjælpe forældreløse og udsatte børn i Liberia.

Baggrund: Liberia er et frodigt jungleland, der kæmper for at gøre sig fri af fattigdom, borgerkrigens traumer og ebolaens ødelæggelser. 85% af landets befolkning er arbejdsløse og 84% lever under fattigdomsgrænsen. Alt for mange børn lever i en virkelighed, vi slet ikke kan sætte os ind i. Mange er forældreløse som en konsekvens af HIV/AIDS og ebola. Andre har traumatiserede forældre på grund af borgerkrigen som hærgede fra 1989-2003.

Nanna og Daniel Rindom Vad rejser til Liberia fra august 2017 til januar 2018, hvor de skal arbejde for den lutherske kirke i Liberia. Nanna skal arrangere lejre for de mange forældreløse og udsatte børn, og Daniel skal istandsætte nogle af kirkens bygninger, bygge en legeplads og reparere kirkens biler i samarbejde med lokale.

Projektet handler om langt mere end planlægning og mursten. Det handler om at hjælpe, hvor man kan, og at udveksle rigdom i en anden valuta end penge.

Vær med: Du kan være med på flere forskellige måder!

  • Vi tror på, at forbøn gør en forskel. Derfor kan du være med til at bede for børnene, kirken og projektet
  • Du og din IMU kan støtte projektet økonomisk. Til trods for Liberias dårlige placering på ranglisten over verdens fattigste lande, hvor de har indtaget en 6. plads, er det et dyrt land at arbejde og leve i. Derfor skal der samles 50.000 kr. ind til byggematerialer og lejrafholdelser, så vi kan give børnene en uforglemmelig oplevelse. Støt udgifterne ved at give en gave til projektet "More Than Bricks" på Mobilepay 40 49 84 98. Hver krone givet, betyder flere muligheder i Liberia.
  • Du og din IMU kan løbende følge med i projektet på PromissioYouth’s FB og på Nanna og Daniels blog, som der linkes til på Facebooksiden. Derudover er I meget velkommen til at invitere Nanna og Daniel ud i jeres IMU, når de kommer hjem i januar 2018.

Ønsker I at støtte More than Bricks kan I kontakte dem på nanna@promissio.dk31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud...[mere]

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]

11. januar 2022

Den stort anlagte ECHO-konference udsættes i et halvt år og afvikles i stedet...[mere]