Del:

Lovsangen får boost med ny CD

af Lærke Thams Nord Hansen
11. oktober 2017

Når den nye Fællessang 4 ser dagens lys på Event, er den ikke alene. Sammen med sig har den et helt nyt album med udvalgte lovsange.

Fællessang med lyd på

Albummet ”Du Gav Mig Alt” indeholder 12 af de sange, som også er med i sangbogen Fællessang 4 og skal være med til at løfte lovsangen: ”Vi ville gøre noget ud over det sædvanelige og give Indre Mission et ”lovsangsboost”. Derfor valgte vi at lave et album, som give folk lyst til at synge sangene.” forklarer projektleder Peter Ringgaard.

Lovsang på en ny måde

Albummet har til formål at prise Gud både i musik og sang. Peter Ringgaard fortæller, at albummet blev til med et ønske om at lave lovsang på en ny måde. ”Vi havde målet, at lovsangen skulle være spændende at lytte til, og på den måde prise Gud gennem produktionen. Det skulle ikke lyde som lovsang der var hørt før. Vi har valgt at gøre den meget poppet, men alligevel lade sangene skille sig ud fra hinanden, ved særlige elementer. Vi har gjort meget ud af detaljerne, for der skal være noget overraskende i musikken, som vækker nysgerrigheden.”

Sange med sandhed

De 12 sange er kun et lille udsnit af den nye Fællessang: ”Albummet rummer en rigtig god blanding af kendte og ukendte sange. Nogle er IMU’s kernesange, andre er kendte engelske lovsange, som på albummet er oversat til dansk.” fortæller Peter. Også teksterne vil Peter fremhæve som noget særligt: ”Sangene indeholder nogle sandheder, som vi har brug for at høre. Vi vil ofte gerne høre om Gud som vores Far og ven, men han er også hellig og mægtig. Det handler én af sangene om.”

Releasekoncert på Event

Lovsangs-albummet ”Du Gav Mig Alt” bliver udgivet lørdag på Event, hvor musikerne fra albummet vil optræde med sangene. Koncerten bliver optaget på film og bliver efterfølgende lagt på Youtube. Albummet kan efter udgivelsen købes som CD, på iTunes og høres på flere streamingtjenester.11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce