Del:

Louise er klar til at prøve kræfter med IMU

af Anette Ingemansen
1. juli 2019

IMU har fået ny sekretær, så når du fremover ringer til IMU, er det Louise Grotum Thygesen du får fat i.

Louise Grotum Thygesen fik lige pludselig meget at tænke over, da hun blev prikket på skulderen, om stillingen som kontorsekretær i IMU. Men efter lidt tid, snak med ægtefællen Lars og bøn bestemte hun sig for et arbejdshop.

»Jeg var parat til at prøve kræfter med nogle nye udfordringer,« fortæller Louise, der er 25 år. Hun har i flere år arbejdet som økonomiassistent i Økonomi og Kundeservice på Indre Missions Hus i Fredericia.

»Jeg ville prøve noget nyt, fordi jeg var bange for, at jeg ville gro for meget fast i mit nuværende arbejde.« Når Louise begynder i IMU den 1. juli, beholder hun sin base på Indre Missions Hus.

»Der er rigtig meget, som tiltrækker mig i den nye stilling. Jeg kan lide at koordinere ting, og så er mit nye arbejde lidt mere udadrettet end det forrige. Jeg vil møde langt flere mennesker, for eksempel til Konnekt og Event,« siger Louise, der godt kan lide at have struktur i tingene.

Hun ser sit tidligere og nye arbejde som et kald, hun har fået fra Gud.
»Jeg oplever, at jeg går på et kald fra Gud til at tjene i en bevægelse som Indre Mission. Det er fedt, at jeg kan få lov at give noget videre af alt det, jeg har fået,« siger Louise, der er gift med Lars og bor i Erritsø.

I fritiden er hun dramalærer og koordinator på dramaskolen i Fredericia, og hun er også leder i junior- og teenklubben i byens missionshus.10. oktober 2019

Den nye IMU-afdeling i Vorgod-Barde har ikke bare flyttet på IMU'erne men fået...[mere]

7. oktober 2019

Inden længe skal IMU's ledelse og landsudvalg beslutte, hvor IMU skal rette...[mere]

3. oktober 2019

To nye konsulenter har for nylig taget fat på IMU-arbejdet i Jylland. [mere]

4. september 2019

I IMU vil vi gerne stå fast på den evangeliske Lutherske lære. Men hvad vil...[mere]

Annonce