Del:

Kristen netradio

af Terese Svinth Lorentzen
25. januar 2013

Kristennetradio.dk er en radio på internettet, det vil rent praktisk sige, at vi er verdensomspændende og kan høres alle steder, hvor der er internet.

Det er Kristen Netradios daglige leder Betina Iversen, som fortæller om radioens arbejde. 

Kristen Netradio blev startet op på baggrund af en drøm om at skabe kristen radio for unge landsdækkende. Der er så meget godt kristen musik, rundt i verden, og rigtig mange kristne danskere kender ikke til den musik.

Musik kan noget

Kristen Netradio er en radio, som har et ønske om at promovere den kristne musik. Musik taler til vores følelser, og det kan derfor noget som en tekst eller en taler ikke kan. Derfor er det så vigtigt, at vi lærer hinanden at lytte til musik som giver mening. Kristne musikere er prædikanter, på 3-4 minutter kan de give opbyggende forkyndelse.

Når det kan være svært at åbne sin Bibel, få bedt en bøn eller i det hele taget at komme i kontakt med Gud, kan det være rart og mere overskueligt at sætte et stykke musik på. Vi ønsker at være en radio med fokus på Jesus, og derfor spiller vi udelukkende musik fra kristne kunstnere. Derudover bliver der dagligt spillet 3 minutters andagt af Pastor Bob Beeman og indtalinger af bibelvers.

Mere end bare musik

Af programmer bliver der hver morgen sendt Morgenradio fra 7-8 og den genudsendes fra 8-9, et program som giver en god mulighed for at starte dagen med oplæsning af et kapitel fra det Ny Testamente, en andagt og en masse god musik.

Derudover bliver der hver mandag fra 17-19 sendt Munter Mandag. Munter Mandag er et program som forsøger at sætte fokus på forskellige temaer om Gud, og det at være og at leve som kristen. Programmet hedder Munter Mandag, fordi vi har valgt at forsøge at få taget fat om de forskellige temaer på en let og ikke alt for teologisk tung måde. Derudover er programmet spækket med konkurrencer, funny facts og en masse lækkert kristen musik, både nyt og gammelt.

Lyt til radioen her.19. maj 2020

I år kan du følge med på Facebook, Youtube og fra indremission.dk, når Indre...[mere]

12. maj 2020

I mere end ti år har IMU'ere i Ringkøbing været på gaden fredag aften for at...[mere]

8. maj 2020

IMU's hjemmeside har efterhånden en del år på bagen, og derfor har vi nu gået...[mere]

5. maj 2020

Totalt-Tilgivet-Tirsdag er navnet på et nyt tiltag i Holstebro IMU....[mere]

newcomic