Del:

Konnekt 2020 stiller skarpe på Gud

af Ole Noermark LArsen
7. januar 2020

Når IMU's landsarrangement Konnekt igen løber af stabelen, kommer det til at handle om menneskers mange forestillinger om Gud.

»Temaet hedder 'Unframing God', og vi skal gennem forkyndelse og andre aktiviteter forsøge at holde vores egne gudsbilleder op imod Bibelens billede af Gud. Ikke sådan at alle skal have præcis det samme billede af Gud, for der kan være mange vinkler og facetter. Men vi vil gerne prøve at rydde op i gudsbillederne, så de misvisende rives ned, og de bibelske kommer frem,« fortæller ungdomskonsulent Linda Sandholdt Sulby.

Til det har Konnekt hentet to erfarne forkyndere, der begge er kendt som dygtige formidlere og for at gå et spadestik  dybere end de fleste.

Det bliver Leif Andersen, der teolog og lektor ved Menighedsfakultetet, og Manuel Vigilius, der er journalist og har mange års erfaring i kommunikationsbranchen. Konnekt 2020 henvender sig til unge i alderen 18-30 år og finder sted i  bededagsweekenden den 8.-9. maj. Rammen bliver igen Ellekærskolen i Aarhus.22. juni 2020

Alternative arrangementer gjorde det muligt at fejre pinse sammen på trods af...[mere]

18. juni 2020

Efter flere måneders nedlukning er IMU-afdelingerne rundt om i landet begyndt...[mere]

11. juni 2020

Selvom Emma Dyhr Pedersen ikke ved, hvad hun skal i fremtiden, er hun sikker...

19. maj 2020

I år kan du følge med på Facebook, Youtube og fra indremission.dk, når Indre...[mere]

newcomic