Del:

Konnekt 2020 stiller skarpe på Gud

af Ole Noermark LArsen
7. januar 2020

Når IMU's landsarrangement Konnekt igen løber af stabelen, kommer det til at handle om menneskers mange forestillinger om Gud.

»Temaet hedder 'Unframing God', og vi skal gennem forkyndelse og andre aktiviteter forsøge at holde vores egne gudsbilleder op imod Bibelens billede af Gud. Ikke sådan at alle skal have præcis det samme billede af Gud, for der kan være mange vinkler og facetter. Men vi vil gerne prøve at rydde op i gudsbillederne, så de misvisende rives ned, og de bibelske kommer frem,« fortæller ungdomskonsulent Linda Sandholdt Sulby.

Til det har Konnekt hentet to erfarne forkyndere, der begge er kendt som dygtige formidlere og for at gå et spadestik  dybere end de fleste.

Det bliver Leif Andersen, der teolog og lektor ved Menighedsfakultetet, og Manuel Vigilius, der er journalist og har mange års erfaring i kommunikationsbranchen. Konnekt 2020 henvender sig til unge i alderen 18-30 år og finder sted i  bededagsweekenden den 8.-9. maj. Rammen bliver igen Ellekærskolen i Aarhus.4. marts 2020

Der er brug for op mod 100 frivilige til at forberede og gennemføre Konnekt...[mere]

2. marts 2020

10 unge herrer og ni unge kvinder udgør til sammen den nystiftede kristne...[mere]

28. februar 2020

Omkring 45 elever på Det kristne Gymnasium (KG) i Ringkøbing begyndte i...[mere]

22. februar 2020

Det kræver et stort overblik og en sikker hånd at holde styr på IMU. Begge dele...[mere]

Annonce

newcomic