Del:

Konnekt 2017 er Heart Work

af André Braae Kristensen
12. maj 2017

480 unge er fredag og lørdag samlet til Konnekt på Ellevangskolen i Aarhus. Temaet er Heart Work, og der bliver sat fokus på kærligheden gennem fællesmøderne og de mange aktiviteter.

Atmosfæren er fyldt med gensyn, grin og forventninger til åbningsmødet på Konnekt 2017. Der bliver i år stillet skarpt på Bibelens tale om kærlighed til os, og hvor svært det kan være at navigere i. Gennem seminarer, lovsang og fællesmøder bliver forskellige vinkler af Bibelens kærlighed belyst.

Dan Weber

Dette års hovedtaler kommer fra Seattle i USA, hvor han til dagligt arbejder som præst i en luthersk kirke. Dan Weber beskriver målet for sit præsteembede således: "Maybe I could be a pastor in such a way that people would want to invite their friends to church.". Dan er en familieglad og humoristisk person, der passioneret forkynder på et letforståeligt engelsk.

Du kan ikke give det du ikke har

Til åbningsmødet bliver deltagerne mindet om, hvor svær det kan være at gøre noget 100% kærligt for et andet menneske. Dan Weber bruger eksempler fra forholdet til sin kone til at illustrere, hvordan de ting vi gør ofte har en bagtanke, og i sidste ende handler om os selv.  

Dan Weber tager tråden op igen fredag aften ved gudstjenesten. "You can't give away what you don't have" - vi kan ikke give Guds kærlighed til nogen, hvis vi ikke selv har den. 

Luthers ”Spindoktor”

Brødrene Svendsen runder aftenen af med stand-up showet Luthers Spindoktor. Formålet er at rebrande Martin Luther i forbindelse med 500 års jubilæet for reformationen. Her bliver grint samtidigt med at deltagerne bliver klogere på de væsentligste årstal i Luthers liv.

Se flere billeder på Konnekts Facebook og følg med på IMUs Snapchat (søg efter IMUdk).

Læs reportagen fra lørdag her.30. august 2018

Region Aarhus kan fra september byde endnu en ungdomskonsulent velkommen i...[mere]

30. august 2018

IMU har taget initiativ til et netværk for dem, der kan lide at grave dybt i...[mere]

27. august 2018

"Kom ind i debatten - der er brug for kristne værdier i samfundsdebatten"....[mere]

23. august 2018

Det nye elevhold på Børkop Højskole er lidt anderledes, end det plejer at være....[mere]

Annonce