Del:

Klap på skulderen til lokale IMU-fællesskaber

af Maja Schurmann
13. februar 2019

IMU'erne er glade for IMU, men har også travlt med meget andet, viser en ny rapport om sammenhængskraften i IMU.

Rapporten, der bygger på over 1000 besvarelser fra IMU'ere, viser, at 86 procent generelt er godt tilfredse med de ugentlige møder i IMU, og næsten ligeså mange føler sig som en del af deres lokale IMU. »Det er så godt! Et klap på skulderen til de lokale fællesskaber,« roser landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen.

Samtidig ønsker 42 procent af gruppen, der kun i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke føler sig som IMU'er på landsplan, at føle sig mere som IMU'er på landsplan.

Omkring en tredjedel IMU’ere ved ikke, at IMU arrangerer Event og Konnekt og er med til at arrangere Å-festival. »Vi kan åbenbart godt blive bedre til at italesætte arbejdet lokalt og nationalt, så vi kan få en større national sammenhængskraft,« indrømmer landslederen og gør opmærksom på et nedslag i rapporten, som han også gerne vil fremhæve, nemlig at IMU'erne generelt er meget engagerede i både IMU, skole eller arbejde, fritidsjob, fritidsaktiviteter og andet kirkeligt og kristent arbejde.

»Det er dejligt med engagerede unge, men det kunne også tyde på, at vi engang imellem skal huske at passe på os selv,« siger han.

Rapporten er udført af Peter Kiel Bjørnholt Jensen, som en del af hans uddannelse på Sociologi og kulturanalyse ved SDU.7. januar 2020

Når IMU's landsarrangement Konnekt igen løber af stabelen, kommer det til at...[mere]

18. december 2019

Da Harboøre Missionshus blev renoveret for et par år siden, blev der indrettet...[mere]

10. december 2019

En række missionsselskaber er gået sammen om tilbuddet »Date et missionsselskab...[mere]

6. december 2019

Under temaet »Når troen blomstrer« inviterede Strandby IMU i uge 47 endnu en...[mere]

Annonce

newcomic