Del:

Klap på skulderen til lokale IMU-fællesskaber

af Maja Schurmann
13. februar 2019

IMU'erne er glade for IMU, men har også travlt med meget andet, viser en ny rapport om sammenhængskraften i IMU.

Rapporten, der bygger på over 1000 besvarelser fra IMU'ere, viser, at 86 procent generelt er godt tilfredse med de ugentlige møder i IMU, og næsten ligeså mange føler sig som en del af deres lokale IMU. »Det er så godt! Et klap på skulderen til de lokale fællesskaber,« roser landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen.

Samtidig ønsker 42 procent af gruppen, der kun i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke føler sig som IMU'er på landsplan, at føle sig mere som IMU'er på landsplan.

Omkring en tredjedel IMU’ere ved ikke, at IMU arrangerer Event og Konnekt og er med til at arrangere Å-festival. »Vi kan åbenbart godt blive bedre til at italesætte arbejdet lokalt og nationalt, så vi kan få en større national sammenhængskraft,« indrømmer landslederen og gør opmærksom på et nedslag i rapporten, som han også gerne vil fremhæve, nemlig at IMU'erne generelt er meget engagerede i både IMU, skole eller arbejde, fritidsjob, fritidsaktiviteter og andet kirkeligt og kristent arbejde.

»Det er dejligt med engagerede unge, men det kunne også tyde på, at vi engang imellem skal huske at passe på os selv,« siger han.

Rapporten er udført af Peter Kiel Bjørnholt Jensen, som en del af hans uddannelse på Sociologi og kulturanalyse ved SDU.1. juli 2019

IMU har fået ny sekretær, så når du fremover ringer til IMU, er det Louise...[mere]

17. juni 2019

Jonas Mølgaard og Simon Langvad havde begge fordomme i forhold til at tage på...[mere]

12. juni 2019

Græsted IMU er ikke så stor. Derfor har IMUudvalget det sidste års tid valgt at...[mere]

9. juni 2019

Overvej hvordan du kan inviterer en ven med[mere]

Annonce