Del:

Kender du det...? Seks nye teenbibeltimer til sommeren 2019

af Daniel Præstholm
25. april 2019

Igen i år er der udarbejdet nye bibeltimer for teenagere, som kan bruges på sommerens bibelcamps, eller hvor der skulle være brug for det. Materialet indeholder 6 oplæg.

IMU har udgivet et hæfte med oplæg til seks bibeltimer, der er lige til at gå til og kan bruges på lejre, campings eller i det lokale arbejde.

Det overordnede tema for oplæggene er: "Kender du det...?", og de tager alle udgangspunkt i almenmenneskelige erfaringer, som de fleste teenagere - kirkevante som ikke-kirkevante - kan relatere til i mindre eller højere grad.

I modsætning til mange af de forrige års materialer, så har vi i år forsøgt at gå fra erfaringen til bibelteksten i stedet for omvendt. Begrundelsen for dette er, at det ikke er alle teenagere, der kender Bibelen, men alle kender til de menneskelige erfaringer, materialet berører.

Oplæggene er ikke formfuldendte bibeltimer, så du skal som underviser forberede dig på, at du selv skal i gang med arbejdet. Derimod er der tale om ideer og tanker, som du kan tage udgangspunkt i, når du forbereder dig. Måske bliver du endda selv konfronteret med emner, som kan være udfordrende.

Temaer

Overskrifterne for de seks oplæg er:

  • Kender du det at føle dig værdiløs?
  • Kender du det at skulle leve op til noget?
  • Kender du det at ramme ved siden af?
  • Kender du det at tvivle på Gud?
  • Kender du det at blive uvenner?
  • Kender du det at leve et dobbeltliv?

Download materialet her.

Hvis du mangler yderligere inspiration til din forberedelse af bibeltimerne, kan du hente IMU's folder "Guide til Teenbibeltimer".23. oktober 2021

De sidste penge til renovering af kollegierne på Børkop Højskole skal samles...

21. oktober 2021

Med stort setup og forkyndere fra flere lande sætter IMU alt ind på at skabe en...

7. oktober 2021

100 IMU'ere deltog, da der for første gang blev inviteret til IMUs nye...[mere]

23. september 2021

Fra 1. oktober er Daniel Præstholm ny landsleder for IMU (Indre Missions...[mere]

newcomic