Del:

IMU.dk har fået et facelift

af Daniel Præstholm
8. maj 2020

IMU's hjemmeside har efterhånden en del år på bagen, og derfor har vi nu gået den efter i sømmene. Læs herunder, hvad der er sket.

Bedre overblik

Noget af det første jeg har kigget på i oprydningen af hjemmesiden har været selve sidestrukturen, særligt menuerne, og at disse stemmer overens med hinanden. Det skulle de gerne gøre nu, så menuerne i toppen passer med menuen i højre side.

En ny ting er, at mange af undersiderne ikke længere er lange nyhedsfeeds, men derimod en billedmenu, som vi har vurderet er nemmere at overskue.

Stadig meget godt indhold

Måske har du brugt vores hjemmeside meget. Måske ikke, men uanset hvad, så skal det igen siges her, at der er ufattelig meget god inspiration at hente på siden, og nu er det forhåbentlig blevet lidt lettere at finde guldet.

Jeg vil gerne trække fem ting frem, som jeg vil opmuntre dig til at undersøge:

 1. Hvad er IMU?
  • Under denne fane får man et hurtigt view over, hvad IMU er for en størrelse, hvad angår vores tro, vedtægter, struktur m.m.
 2. Nyheder
  • Her kan man følge med i det nye, der sker i bevægelsen.
 3. Aktiviteter
  • Hele denne hovedkategori er fyldt med forslag til gode arrangementer og aktiviteter, som man kan deltage i.
 4. Smågrupper
  • Under denne fane kan man finde oplæg til ens smågruppe, og der er noget for enhver smag. De falder i fire kategorier: bibeltekst, tema, debat og alternativt.
 5. Bloggen
  • Hver uge skriver forskellige medarbejdere et blogindlæg omkring et aktuelt emne. Siden har som noget nyt fået en oversigt over nuværende og tidligere skribenter.

Giver-knappen

Man opdager den måske ikke lige med det samme, når man kommer ind på siden, for den er på den ene side lidt anonym. På den anden side er den vedholdende.

Det er giver-knappen, jeg snakker om.

Nede i højre hjørne på hjemmesiden finder man et MobilePay-ikon, og trykker man på det, bliver man informeret om, hvordan man kan støtte IMU på forskellig vis.

Den vil jeg også gerne opmuntre dig til at bruge :-)

Feedback

Til slut vil jeg gerne opfordre dig til at komme med feedback på siden. Det kan du gøre ved at skrive i kommentarfeltet under artiklen her. Du kan også bruge nogle af de formularer, der er rundt på siden.

Vi mener som sagt selv, at der er rigtig meget godt at hente på vores side, men vi ved også godt, at det altid kan blive bedre. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig.22. juni 2020

Alternative arrangementer gjorde det muligt at fejre pinse sammen på trods af...[mere]

18. juni 2020

Efter flere måneders nedlukning er IMU-afdelingerne rundt om i landet begyndt...[mere]

11. juni 2020

Selvom Emma Dyhr Pedersen ikke ved, hvad hun skal i fremtiden, er hun sikker...

19. maj 2020

I år kan du følge med på Facebook, Youtube og fra indremission.dk, når Indre...[mere]

newcomic