Del:

IMU vil være helt synlige på Å-festival

af Maja Schurmann
3. juni 2019

Kaffe og kage, landsudvalget for IMU og en stak ungdomskonsulenter vil blive shaked til en god blanding, der skal synliggøre IMU på Å-festival i år.

»Vi kan se ud fra blandt andet den nyeste rapport om IMU, at mange ikke ved, at IMU er medarrangør af Å-festival. Samtidig vil vi også gerne vide, hvad IMU'erne ønsker af deres fællesskaber. Derfor har vi valgt at sætte en campingvogn op, så vi både kan vise flaget for IMU og høre mere om, hvad deltagerne ønsker af deres IMU-fællesskaber.

IMU er jo medarrangør af Å-festival og er præget af, at det lokale IMU-fællesskab lægger store kræfter i festivalen,«  forklarer landsleder i IMU, Niels Hankelbjerg Mortensen. Han vil selv være en del af besætningen i campingvognen, der vil stå ved siden af det store telt lørdag fra kl. 10.00-16.00 på Å-festival.

»Jeg håber, vi kan få en masse gode fif med hjem, og at mange af deltagerne vil få øjnene op for, at IMU er så stor en medspiller på festivalen,« siger han.

Å-festival byder i år på masser af lovsang, forkyndelse og seminarer, samt koncerter med bl.a. The Afters, Carrollton, Riley Clemmons og hiphop-kunstneren Flame, der erstatter en afbudsramt KB.31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud...[mere]

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]

11. januar 2022

Den stort anlagte ECHO-konference udsættes i et halvt år og afvikles i stedet...[mere]