Del:

IMU Vil være helt synlige på Å-festival

af Maja Schurmann
3. juni 2019

Kaffe og kage, landsudvalget for IMU og en stak ungdomskonsulenter vil blive shaked til en god blanding, der skal synliggøre IMU på Å-festival i år.

»Vi kan se ud fra blandt andet den nyeste rapport om IMU, at mange ikke ved, at IMU er medarrangør af Å-festival. Samtidig vil vi også gerne vide, hvad IMU'erne ønsker af deres fællesskaber. Derfor har vi valgt at sætte en campingvogn op, så vi både kan vise flaget for IMU og høre mere om, hvad deltagerne ønsker af deres IMU-fællesskaber.

IMU er jo medarrangør af Å-festival og er præget af, at det lokale IMU-fællesskab lægger store kræfter i festivalen,«  forklarer landsleder i IMU, Niels Hankelbjerg Mortensen. Han vil selv være en del af besætningen i campingvognen, der vil stå ved siden af det store telt lørdag fra kl. 10.00-16.00 på Å-festival.

»Jeg håber, vi kan få en masse gode fif med hjem, og at mange af deltagerne vil få øjnene op for, at IMU er så stor en medspiller på festivalen,« siger han.

Å-festival byder i år på masser af lovsang, forkyndelse og seminarer, samt koncerter med bl.a. The Afters, Carrollton, Riley Clemmons og hiphop-kunstneren Flame, der erstatter en afbudsramt KB.1. juli 2019

IMU har fået ny sekretær, så når du fremover ringer til IMU, er det Louise...[mere]

17. juni 2019

Jonas Mølgaard og Simon Langvad havde begge fordomme i forhold til at tage på...[mere]

12. juni 2019

Græsted IMU er ikke så stor. Derfor har IMUudvalget det sidste års tid valgt at...[mere]

9. juni 2019

Overvej hvordan du kan inviterer en ven med[mere]

Annonce