Del:

IMU og corona

af Niels Hankelbjerg Mortensen
28. oktober 2020

Coronasituationen gør at der igen er indført nye restriktioner for at forsamles. Samtidig med at de nye restriktioner er trådt i kraft, er IMU dog i en særlig situation, da vi er et kirkeligt arbejde.

Pas på hinanden

Vi skal passe på hinanden og det betyder, at vi alle skal tage gode beslutninger, som både sætter sundhedsfagligheden højt og samtidig ikke stopper med at leve og mødes, under de restriktioner som der er.

Konkret betyder det at IMU, stadig kan mødes op til 500 personer, HVIS MAN MØDES I MISSIONSHUSET og sidder ned. Udenfor missionshuset eller kirken gælder reglen om 10 personer. Så har i en "alm" IMU aften i kalenderen, kan i altså mødes 500 personer, med god afstand og hvis man sidder ned.

Aflysning af sociale arrangementer

Der er flere IMU-fællesskaber der har planlagt socialuge eller kollektive sociale arrangementer. Det er meget forståeligt, at man gerne vil mødes, men vi anbefaler kraftigt at aflyse de sociale arrangementer og istedet mødes til alm IMU i missionshuset, hvor der også kan gives plads til at være sociale aktiviteter. Grunden til denne anbefaling er, at vi med sociale arrangementer meget nemt spreder en smitte og som sådan også ligger meget tæt på forsamlingspåbuddet.

IMU´s konsulenter og landskontor står til rådighed med vejledning og støtte, til jer alle, så hold jer ikke tilbage med jeres spørgsmål. I kan finde vores vejledninger på www.indremission.dk/corona10. november 2020

Sydvestjyllands Efterskole var en af flere efterskoler, som havde et decentralt...

3. september 2020

Niklas Vibe Lund er fritidsforkynder i IMU og brænder for, at det kristne...[mere]

31. august 2020

38 IMU'ere var på pletten, da Videbæk IMU for nylig tog hul på efterårssæsonen.[mere]

28. august 2020

I Skjern IMU blev sæsonen for andet år i træk skudt i gang med en kanotur, og...[mere]

newcomic