Del:

IMU har fået ny formand

af Dorthe Lindbjerg
20. marts 2013

26-årige Andreas Bøge bliver den yngste landsformand i IMU's historie.

Andreas Bøge

Den 26-årige teologistuderende Andreas Bøge fra Aarhus overtager 1. juni posten som landsformand for Indre Missions Ungdom (IMU). Han afløser missionær Bjarne Taulborg, der har været konstitueret formand siden januar 2011.

Det er Indre Missions Hovedbestyrelse, der udpeger IMU's formand, og Andreas Bøge glæder sig til at prøve kræfter med opgaven.

"Der sker rigtig mange spændende ting i IMU lige nu, som jeg glæder mig til at være en del af. Der er også mange udfordringer, bl.a. en presset økonomi, men jeg tror, jeg er god til at se muligheder i stedet for begrænsninger," siger Andreas Bøge.

Han begyndte i IMU som 16-årig og er stadig aktiv blandt de unge i Missionshuset Stjernen i Aarhus, hvor han også bor og arbejder som portner sammen med sin kone Linda.

For to år siden trådte Andreas Bøge ind i IMU's Landsudvalg, og landsleder Tonny Dall Sørensen ser frem til samarbejdet med den nye formand.

"Jeg kender Andreas som en empatisk ung mand, der er god til at skabe netværk og har en stor kærlighed til unge og IMU. Og så synes jeg, det er spændende at få en formand, som selv er aktiv IMU'er og dermed har målgruppen helt inde på livet," siger Tonny Dall Sørensen.

Andreas Bøge studerer teologi på Menighedsfakultetet i Aarhus og afslutter sin bacheloruddannelse til sommer.

IMU omfatter for tiden 61 IMU-afdelinger og 44 teenklubber rundt om i landet. Ud over det lokale arbejde arrangerer IMU hvert år en række stævner, lejre og koncerter, som samler hundredvis af unge fra hele landet. Arbejdet drives i stor udstrækning af frivillige med støtte fra 12 ansatte ungdomskonsulenter og IMU's sekretariat i Fredericia. 26. marts 2020

Internettet er blevet en rigtig stor faktor i det danske kirkeliv. Rigtig mange...[mere]

18. marts 2020

IMU følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og henviser til...[mere]

4. marts 2020

Der er brug for op mod 100 frivilige til at forberede og gennemføre Konnekt...[mere]

2. marts 2020

10 unge herrer og ni unge kvinder udgør til sammen den nystiftede kristne...[mere]

Annonce

newcomic