Del:

”Hjemme-hos”-koncept samler i Græsted

af Maja Schurmann
12. juni 2019

Græsted IMU er ikke så stor. Derfor har IMUudvalget det sidste års tid valgt at indføre et koncept, som skaber merværdi for IMU'erne.

”Hjemme-hos”-konceptet handler om, at IMU'erne ca. en gang om måneden besøger IMU'ernes familier og folk fra IM-fællesskabet og kirken. Værterne står for at holde et oplæg for IMU'erne.

”Sidste gang besøgte vi et ældre ægtepar. Vi hørte om en anden tid end vores, og vi fik en rigtig god snak,” siger Rebekka Bernhard, der er IMU-formand i Græsted.

”De fleste i vores IMU er pressede med gymnasiet, og så er det dejligt, at der er andre, der kan tage en del af ansvaret for IMU. Det letter også os i udvalget i forhold til planlægning, så vi ikke skal finde så mange talere. Og så giver det en personlig relation til folk fra kirken og missionshuset, når vi får indblik i hinandens hverdagsliv,” uddyber Rebekka.

Græsted IMU har tidligere haft ”hjemmehos”-aftener lidt sporadisk, men Rebekka bemærker, at det har givet en helt anden værdi at bruge aftenerne som et koncept med en fast form, som udvalget kan tilbyde, når de ringer og spørger, om folk vil være værter.10. oktober 2019

Den nye IMU-afdeling i Vorgod-Barde har ikke bare flyttet på IMU'erne men fået...[mere]

7. oktober 2019

Inden længe skal IMU's ledelse og landsudvalg beslutte, hvor IMU skal rette...[mere]

3. oktober 2019

To nye konsulenter har for nylig taget fat på IMU-arbejdet i Jylland. [mere]

4. september 2019

I IMU vil vi gerne stå fast på den evangeliske Lutherske lære. Men hvad vil...[mere]

Annonce