Del:

”Hjemme-hos”-koncept samler i Græsted

af Maja Schurmann
12. juni 2019

Græsted IMU er ikke så stor. Derfor har IMUudvalget det sidste års tid valgt at indføre et koncept, som skaber merværdi for IMU'erne.

”Hjemme-hos”-konceptet handler om, at IMU'erne ca. en gang om måneden besøger IMU'ernes familier og folk fra IM-fællesskabet og kirken. Værterne står for at holde et oplæg for IMU'erne.

”Sidste gang besøgte vi et ældre ægtepar. Vi hørte om en anden tid end vores, og vi fik en rigtig god snak,” siger Rebekka Bernhard, der er IMU-formand i Græsted.

”De fleste i vores IMU er pressede med gymnasiet, og så er det dejligt, at der er andre, der kan tage en del af ansvaret for IMU. Det letter også os i udvalget i forhold til planlægning, så vi ikke skal finde så mange talere. Og så giver det en personlig relation til folk fra kirken og missionshuset, når vi får indblik i hinandens hverdagsliv,” uddyber Rebekka.

Græsted IMU har tidligere haft ”hjemmehos”-aftener lidt sporadisk, men Rebekka bemærker, at det har givet en helt anden værdi at bruge aftenerne som et koncept med en fast form, som udvalget kan tilbyde, når de ringer og spørger, om folk vil være værter.19. maj 2020

I år kan du følge med på Facebook, Youtube og fra indremission.dk, når Indre...[mere]

12. maj 2020

I mere end ti år har IMU'ere i Ringkøbing været på gaden fredag aften for at...[mere]

8. maj 2020

IMU's hjemmeside har efterhånden en del år på bagen, og derfor har vi nu gået...[mere]

5. maj 2020

Totalt-Tilgivet-Tirsdag er navnet på et nyt tiltag i Holstebro IMU....[mere]

newcomic