Del:

Han vil møde teenagerne i Øst

af Lærke Thams Nord Hansen
8. januar 2018

Den 1. januar begyndte teologistuderende Jonatan Hauge Madsen som ungdomskonsulent i Region Øst. Han skal arbejde med teenagere i Østdanmark, som vikar for de to nuværende ungdomskonsulenter.

Jonatan Hauge Madsen er ny ungdomskonsulent i Øst.

Da den nye ungdomskonsulent startede på jobbet, på årets første dag, var det med et klart fokus på IMU’s yngste målgruppe; teenagere.

25-årige Jonatan Hauge Madsen skal udfylde pladsen mellem en sygemelding og en barsel fra de to nuværende ungdomskonsulenter, Lene Kjær Andersen og Nanna Gummesen. Med en kun 10 timers stilling om ugen, og et teologistudie ved siden af, stiller Jonatan hurtigt skarpt på sit mål: ”Jeg vil skabe relation til teenagerne. Min drøm er at komme ud og møde teenagere, som ikke er opvokset i en kristen familie, eller som kun har en svag tilknytning til kirken.” fortæller han.

Nyt projekt i Vanløse

Jonatan Hauge Madsen læser teologi på Fjellhaug International University College Denmark – bedre kendt som Dansk Bibel Institut i København – og bor til daglig i Vanløse. Da den lokale IM-forening valgte at flytte fra Frederiksberg til Vanløse, blev det en oplagt mulighed for Jonatan: ”Mit håb er at starte noget teenarbejde ud fra IM i Vanløse. Her bor jeg selv, og er glad for at komme i IMU’en.” fortæller Jonatan om sin ambition, en stor opgave, som han dog kun har få ugentlige timer til.
”Det nye teenarbejde kunne være en teenklub, en teen café, som den, der er startet i Aarhus, eller måske lektiehjælp om eftermiddagen." fortæller han. "Det handler om at finde noget, som kan skabe kontakt til nogle teenagere, så vi kan opbygge en relation til dem. Det drømmer jeg om, og jeg håber, at finde andre, som har den samme drøm.”

Fra teenlejr til bibelcamping

Udover projektet i Vanløse, skal Jonatan stå for den populære teenlejr i Havnsø, som lige nu foregår to gange årligt i den nordvestsjællandske by. ”Jeg glæder mig til at lave Havsø-lejrene.” fortæller Jonatan. Han forventer at møde mange teenagere, som ikke kommer i et kristent fællesskab til dagligt. ”Det er også hørt om, at teenagere, som har været med på lejren, får lyst til at tage med på bibelcamping i sommerferien. Det bliver helt klart spændende at være med til.”10. april 2018

Det nyeste nummer af Geist er netop udkommet, og i disse dage er det 10 år...[mere]

6. april 2018

Der er allerede nu afsløret tre bands til den kommende Å-festival i Sdr....[mere]

27. marts 2018

19-årige Peter Møller er én af "Jesus' unge soldater" på DR3. Han håber, at...[mere]

23. marts 2018

DR3 viser mandag den 26. marts første afsnit af serien Jesus' unge soldater,...

Annonce