Del:

Giv en gave der holder hele livet

af Simon Hauge Lindbjerg
29. marts 2017

Ved at støtte Afrika InTouch kan I være med til at give børn i Tanzania muligheden for at gå i skole.

På en bakketop ved Victoriasøens bred i Tanzania går 185 glade børn på Trinity School. Den lokale organisation Mushemba Foundation hjælper dem med uddannelse, fordi det er den eneste gave, man kan give børn, som kan glæde hele livet. Og fordi uddannelse er vejen til en lysere fremtid for det enkelte barn, dets familie og i sidste ende hele samfundet.

Skolen blev etableret for få år siden af Josephat, som er opvokset i lokalområdet og hans danske kone, Lea. Sammen med lokale ildsjæle havde de en vision om at lave skole for udsatte børn. Nu rummer skolen 5 klasser og et kostskoleafsnit står foran åbning. Deres store håb er, at de kan udvide med én ny klasse hvert år indtil Trinity School er en fuldt udbygget grundskole.

Afrika InTouch samarbejder med Mushemba Foundation om at sikre økonomien for skolen, at give danske unge mulighed for at blive volontører i Tanzania og om at skabe netværk hvor frivillige i Danmark kan engagere sig i projektet. 

Kunne du og dine venner blive grebet af visionen?

I kan være med til at række Guds kærlighed og konkrete omsorg videre på mange forskellige måder. Først og fremmest har Mushemba Foundation, Trinity School og børnene brug for Jeres forbøn. I kan også bruge en aften i IMU på at sætte Guds mission på dagsordenen. Tidligere volontører, som har oplevet børnenes begejstring og derfor har taget visionen med hjem, kommer gerne ud og holder aftenen sammen med jer. 

Endelig er økonomisk støtte naturligvis helt afgørende I kan starte jeres eget indsamlingsprojekt til skolen sammen med jeres IMU - Afrika InTouch hjælper gerne med ideer og sparring. 

Børn og medarbejdere på Trinity School håber I vil engagere Jer i deres fremtid. Første skridt kunne være at abonnere på deres nyhedsbrev - tilmeld dig på mail(at)mushembafoundation.org

Ønsker I at støtte Afrika InTouch så kontakt dem på network@afrikaintouch.dk eller på tlf. 8676186411. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce