Del:

Gamle IMU'ere fejrede fællesskabet

af Christina Flyvholm
8. december 2017

Den 18. november fejrede Lunderskov IMU 20-års-jubilæum. Cirka 30 deltog i festlighederne fra kl. 15.00-02.00, og de fleste af dem var gamle IMU'ere.

”Det var en rigtig hyggelig dag, hvor der var plads til gensynssnak, hygge, lovsang og gamle billeder og videoer. Det var dejligt at se hinanden igen, og der var en god stemning,” fortæller tidligere IMU-formand Alex Sartor Thomsen. Alex var med næsten helt fra Lunderskov IMU's begyndelse, men det var faktisk en lille gruppe piger, der stod bag.

”I 1997 var computere stadig ret nyt for mange, så invitationen til opstartsmødet var en tegning,” forklarer han. ”I begyndelsen samledes vi på skift hjemme hos hinanden, men da vi blev så mange, at vi ikke kunne være i stuerne længere, flyttede vi ned i menighedshuset.”

I Lunderskov IMU holdt man i begyndelsen møde fredag aften, hvor man kunne blive og hygge sammen efter mødet. Det gav et rigtig tæt og trygt fællesskab mellem IMU'erne, mener Alex. Alex slutter med en opfordring til alle IMU'ere i dag: ”Brug fællesskabet og værn om det, så det er trygt at komme der og ok at fejle.”10. april 2018

Det nyeste nummer af Geist er netop udkommet, og i disse dage er det 10 år...[mere]

6. april 2018

Der er allerede nu afsløret tre bands til den kommende Å-festival i Sdr....[mere]

27. marts 2018

19-årige Peter Møller er én af "Jesus' unge soldater" på DR3. Han håber, at...[mere]

23. marts 2018

DR3 viser mandag den 26. marts første afsnit af serien Jesus' unge soldater,...

Annonce