Del:

Event sætter deltagerrekord

af Dorthe Lindbjerg
30. oktober 2017

Knap 600 teenagere kommer i weekenden til Vejle for at være med på Event 2017. Det er det højeste antal deltagere i nyere tid.

Forhåndstilmeldingen til Event 2017 lukkede søndag, og de sidste deltagere er nu fordelt i smågrupper. Det endelige antal smågruppedeltagere er endt på 595, og det er 30 flere end sidste år. 

90 smågruppeledere er klar

Det høje deltagereantal smitter af på antallet af smågruppeledere. I år er 90 ledere klar til at guide deltagerne igennem weekenden. Det er det højeste antal ledere siden smågrupper blev en del af programmet i 2007.

I alt er 760 ledere og deltagere tilmeldt på forhånd. 

En glad projektleder

Andreas E. Bøge står i spidsen for de mange frivillige, der er med til at sætte rammerne for Event. Han har svært ved at få armene ned over den store opbakning og glæder sig kun endnu mere til weekenden.

På spørgsmålet om årsagen til det rekordstore antal deltagere er han dog lidt mere tilbageholden. Han er ikke i tvivl om at Event er et alletiders arrangement, og er taknemlig over den store opbakning fra især efterskolerne.

Der var engang

Det er dog ikke kun efterskolerne, som har sendt flere elever i år. Opbakningen fra dem, der ikke går på efterskole, er også steget. 

I 2007 blev Event for første gang kun for teenagere. Siden opstarten i 1980 havde Event ellers været for alle i IMUs målgruppe mellem 13 og 25 år. I storhedstiden midt i halvfemserne samlede Event, som dengang hed LUS, omkring 2.500 deltagere i alt.

Læs mere om Event 2017 på event.imu.dk. 11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce