Del:

Du er en del af kristi legeme

af Emil Krarup
24. april 2016

”Så vær det!” Sådan skulle forsamlingen svare, når Tonny Sørensen, landsleder for IMU, stod og dinglede med armen. Tonny uddybede Helligåndens funktion til formiddagsmødet for den sidste dag på Konnekt 2016.

Foto: Birgitte Bach Jensen

Emil Bahn i midten

Man kunne lære nye facetter af Helligånden, mens man pendlede mellem kroppens vitale organer på lejren. I lungen kunne man blandt andet høre Martin Nørremark tale om emnet: Hvornår er det fra Helligånden? I øret kunne man høre Rambling Rangers spille country musik.

Mattias Hansen og bandet

Det var ikke kun countrymusik øret fik at høre på dagen. Under alle fællesmøderne var der fed lovsang. Til det afsluttende fællesmøde rundede Mattias Hansen og bandet lejren af med et brag af en lovsangsfest, hvor deltagerne fik lov til at synge deres tak til Gud for hans tilstedeværelse under hele lejren. 

Fra 12 til 18.000

Mike Housholder holdte slutteligt et fællesmøde med titlen: On fire. Mike er til daglig senior pastor i Lutheran Church of Hope i Iowa. Han startede selv kirken op for 18 år siden, hvor de startede ud med at være 12 medlemmer. I dag er der mere end 18.000 medlemmer i kirken. I Mikes præsentation snakkede han om hans kærlighed til Danmark.

”Vi har fælles interesser,” siger Emil Bahn, deltager på Konnekt, om Mike Housholder og fortsætter ”Han kan lide mad, jeg kan lide mad; han kan lide Lego, jeg kan lide Lego. Han er en mand efter mit hjerte”17. juni 2019

Jonas Mølgaard og Simon Langvad havde begge fordomme i forhold til at tage på...[mere]

12. juni 2019

Græsted IMU er ikke så stor. Derfor har IMUudvalget det sidste års tid valgt at...[mere]

9. juni 2019

Overvej hvordan du kan inviterer en ven med[mere]

3. juni 2019

Kaffe og kage, landsudvalget for IMU og en stak ungdomskonsulenter vil blive...[mere]

Annonce