Del:

Christina skal sikre god kommunikation i IMU

af Ole Noermark Larsen
31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud til en bred målgruppe.

35-årige Christina Kjær Flyvholm fra Aarhus er fra 1. april ansat i en nyoprettet stilling som kommunikationskoordinator i IMU. Her får hun det overordnede ansvar for den strategiske kommunikation både internt og eksternt, og samtidig skal hun producere indhold til IMU's hjemmeside og til de sociale medier. Stillingen er tilknyttet IMU i Region Aarhus, hvor Christina Kjær Flyvholm får kontor i Missionshuset Stjernen. Desuden skal hun en til to dage om ugen arbejde fra Indre Missions Hus i Fredericia. IMU's landsleder Daniel Præstholm ser frem til at få en kommunikationskoordinator med på holdet.

"IMU har verdens bedste budskab og en masse gode arrangementer og materialer, men det nytter ikke meget, hvis ikke det når ud til dem, der skal bruge det. På det punkt kan vi blive meget bedre i IMU, og det har jeg store forventninger til, at Christina kan hjælpe os med i den nye stilling," siger han.

IMU's målgruppe strækker sig fra de 13-14-årige i teenklubberne og op til unge på 25 år, hvoraf nogle både har uddannelse, er gift og har børn. Det er en usædvanlig bred og udfordrende gruppe at skulle kommunikere til og med, erkender Christina Kjær Flyvholm.

"Det er den periode af livet, hvor man udvikler sig allermest på kortest tid, både menneskeligt og trosmæssigt. Derfor skal vi være meget bevidste om, hvordan vi når de enkelte personer og grupper i de forskellige aldersgrupper. Det er en stor og spændende udfordring, som jeg glæder mig meget til," siger hun.

Den nye kommunikationskoordinator er uddannet cand.mag. i nordisk sprog og litteratur. Hun har tidligere undervist i dansk som fremmedsprog for Dansk Flygtningehjælp, arbejdet som journalist på impuls og ungdomsmagasinet GEIST og som markedsførings- og sekretariatskoordinator i missionsselskabet Promissio.

"Jeg håber at kunne bruge mange af de erfaringer og det store netværk, jeg har fået gennem mine tidligere ansættelser," forklarer hun. Christina Kjær Flyvholm er gift med Peter og bor i Aarhus.27. juli 2022

På Ungcamp på Fårevejle Bibelcamping kan de unge tale frit om deres tro[mere]

25. juli 2022

En ny rapport giver en indsigt i, hvad der fylder i unge kristnes liv....

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]