Del:

Bibelsnak på podcast

af André Braae Kristensen
10. oktober 2016

Få læst et kapitel højt fra Bibelen og lyt til en ærlig og umiddelbar snak om teksten efterfølgende. Du kan nu følge Bibelsnak, som er en hel ny podcastkanal med Andreas Bøge som vært.

Siden august har ungdomskonsulent Andreas Bøge beskæftiget sig med Bibelsnak. Her har han læst i Bibelen sammen med forskellige personer og efterfølgende snakket om teksterne. Det er blevet til en samling podcast’s med nye udgaver hver uge.

Hvad er Bibelsnak?

Bibelsnak er bibelstudie. Andreas Bøge inviterer sig selv på besøg hos en gæst en gang om måneden, hvilket bliver til fem podcast med samtaler om tekster i Bibelen.

Det er en åben snak lige fra hjertet, hvor der bliver snakket om lige præcis det, der falder os ind, når teksten er blevet læst højt. ”Jeg gør meget ud af at fortælle mine gæster, at de ikke må forberede sig på forhånd” fortæller Andreas. ”På den måde sikrer jeg, at det der bliver snakket om er autentisk og spontant”.

En bred gruppe af lyttere

Bibelsnak er målrettet unge mellem 17-25 år. Andreas forsøger at variere samtalerne, så alle kan være med. Han går efter at have så mange forskellige gæster som muligt, fordi han mener, at Bibelsnak er noget alle kan være med til. ”Jeg vil så gerne undgå, at Bibelsnak bliver gjort til noget stereotypt - Bibelsnak er for alle” slår Andreas fast.

Giver Bibelen taleret

Målet med Bibelsnak er at blive klogere på, hvad Bibelen fortæller os gennem de forskellige tekster. Andreas håber, at Bibelsnak kan inspirere den enkelte til at få læst mere i sin bibel og efterfølgende snakke med nogen om det, man læser. ”Vi er alle forskellige, og det giver nogle spændende samtaler, og så er Jesus spændende at læse om” slutter Andreas.

Abonner på Bibelsnak

Du kan finde alle udgaver af Bibelsnak på imu.dk/bibelsnak. Du kan også abonnere via iTunes eller en anden podcastafspiller. Bibelsnak har desuden sin egen side på Facebook, hvor du kan blive mindet om nye udgaver og stille spørgsmål til Andreas og hans gæster. 31. marts 2020

Det er med stor beklagelse, at IMU må aflyse årets Konnekt den 8.-9. maj i...[mere]

26. marts 2020

Internettet er blevet en rigtig stor faktor i det danske kirkeliv. Rigtig mange...[mere]

18. marts 2020

IMU følger regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger og henviser til...[mere]

4. marts 2020

Der er brug for op mod 100 frivilige til at forberede og gennemføre Konnekt...[mere]

Annonce

newcomic