Del:

Bibelnetværk - en hjælp til biblen

af Nikolai Meyer Olesen
29. august 2018

Synes du, at Bibelen er en svær bog at læse i? Vil du gerne lære Guds ord bedre at kende? Mangler du vejledning til, hvordan du skal gøre?

Få hjælp til bibellæsning!

Vi vil gerne fra IMU’s side være med til at hjælpe unge med at læse i Bibelen. Derfor er vi nu kommet på en idé, som vi tror kan hjælpe dig på vej.

Find sammen med 2-3 af dine venner, som har lyst til at mødes med dig én gang i ugen for at læse et kapitel i Bibelen. Vi giver jer nogle spørgsmål at arbejde/læse ud fra - dvs. en form for læseplan.

Tanken er nu, at der opstår flere af disse bibelgrupper, som ugentligt læser i Bibelen sammen. Når der er 4-5 grupper i et område, så oprettes et BibelNetværk, hvor disse grupper bliver tilknyttet en underviser fra IMU, som mødes med jer hver 8. uge, og snakker med jer om det, I har læst og de spørgsmål, som I har ud fra teksten samt giver jer noget gedigent bibelundervisning.

What’s not to like?

Derfor: Hvis I er 3-4 venner, der gerne vil være med i dette forsøg, så kontakt undervisningskonsulent Daniel Præstholm på mail eller på mobil: 22 45 54 60. Så samler han trådene og finder en underviser til jer.

Målet er, at vi allerede kan komme i gang i det nye skoleår fra slutningen af august.

Lad ikke denne chance gå til spilde, men tilmeld jer, for som Andreas Bøge siger i Bibelsnak: »Hvis Bibelen virkelig er Guds ord, så er det næsten fjollet ikke at åbne for den.«31. marts 2022

IMUs nye kommunikationskoordinator skal hjælpe med, at IMUs budskaber når ud...[mere]

17. februar 2022

Bibelen taler positivt om alkohol, men advarer mod beruselse og misbrug. Det...[mere]

10. februar 2022

Man skal kunne stå inde for, hvad man gør. Derfor er det vigtigt at få snakket...[mere]

11. januar 2022

Den stort anlagte ECHO-konference udsættes i et halvt år og afvikles i stedet...[mere]