Del:

Bibelnetværk - en hjælp til biblen

af Nikolai Meyer Olesen
29. august 2018

Synes du, at Bibelen er en svær bog at læse i? Vil du gerne lære Guds ord bedre at kende? Mangler du vejledning til, hvordan du skal gøre?

Få hjælp til bibellæsning!

Vi vil gerne fra IMU’s side være med til at hjælpe unge med at læse i Bibelen. Derfor er vi nu kommet på en idé, som vi tror kan hjælpe dig på vej.

Find sammen med 2-3 af dine venner, som har lyst til at mødes med dig én gang i ugen for at læse et kapitel i Bibelen. Vi giver jer nogle spørgsmål at arbejde/læse ud fra - dvs. en form for læseplan.

Tanken er nu, at der opstår flere af disse bibelgrupper, som ugentligt læser i Bibelen sammen. Når der er 4-5 grupper i et område, så oprettes et BibelNetværk, hvor disse grupper bliver tilknyttet en underviser fra IMU, som mødes med jer hver 8. uge, og snakker med jer om det, I har læst og de spørgsmål, som I har ud fra teksten samt giver jer noget gedigent bibelundervisning.

What’s not to like?

Derfor: Hvis I er 3-4 venner, der gerne vil være med i dette forsøg, så kontakt undervisningskonsulent Daniel Præstholm på mail eller på mobil: 22 45 54 60. Så samler han trådene og finder en underviser til jer.

Målet er, at vi allerede kan komme i gang i det nye skoleår fra slutningen af august.

Lad ikke denne chance gå til spilde, men tilmeld jer, for som Andreas Bøge siger i Bibelsnak: »Hvis Bibelen virkelig er Guds ord, så er det næsten fjollet ikke at åbne for den.«16. december 2020

Søndag d. 20/12 klokken 16 åbner IMU de viretuelle døre, og byder indenfor til...[mere]

10. november 2020

Sydvestjyllands Efterskole var en af flere efterskoler, som havde et decentralt...

3. september 2020

Niklas Vibe Lund er fritidsforkynder i IMU og brænder for, at det kristne...[mere]

31. august 2020

38 IMU'ere var på pletten, da Videbæk IMU for nylig tog hul på efterårssæsonen.[mere]

newcomic