Del:

Bethania inviterede til IMU på YouTube

af Marie Lerche Nygaard
23. april 2020

Coronakrisen gør at vi ikke kan mødes, men rundt omkring spirer kreative alternativer frem.

Corona-krisen har tvunget de fleste til at tænke mere kreativt. I begyndelsen af april mødtes Bethania IMU i Aarhus til online møde på Youtube.

Her livestreamede Marius Weber Jørgensen og Anika Thorø Møller blandt andet andagt, bøn og Kahoot, mens mere end 40 IMU'ere kiggede med hjemmefra og kunne deltage ved at ringe ind eller skrive i chatten.

»Vi har begge to siddet med en følelse af, at vi manglede IMU, fordi det plejer at være en del af vores faste ugeprogram. Det var lidt nervepirrende, men det gik godt, og folk tog godt imod det,« fortæller Anika. Hun havde ingen erfaring med live-streaming fra tidligere og blev overrasket over, at initiativet kunne samle så mange til en virtuel IMU-aften.

Efterfølgende har der været mange positive tilbagemeldinger, og der arbejdes nu på at sende live igen. »Der var masser af energi undervejs, når vi talte med folk, og også fra dem, der skrev kommentarer undervejs. Det var mega fedt at få en fornemmelse af, at folk var med, og at vi er et stort fællesskab stadigvæk.«19. maj 2020

I år kan du følge med på Facebook, Youtube og fra indremission.dk, når Indre...[mere]

12. maj 2020

I mere end ti år har IMU'ere i Ringkøbing været på gaden fredag aften for at...[mere]

8. maj 2020

IMU's hjemmeside har efterhånden en del år på bagen, og derfor har vi nu gået...[mere]

5. maj 2020

Totalt-Tilgivet-Tirsdag er navnet på et nyt tiltag i Holstebro IMU....[mere]

newcomic