Del:

Anders Agger følger IMU indefra

af Christina Flyvholm
10. oktober 2018

Den 15. oktober inviterer DR-journalist og dokumentarist Anders Agger TV-seerne indenfor i IMU i den populære dokumentarserie Indefra med Anders Agger på DR2.

»Det var utrolig spændende at være med i programmet, men også udfordrende. Jeg kunne ikke forberede mig på hans spørgsmål, så nogle gange følte jeg, at jeg svarede på vegne af hele IMU i Danmark og tænkte på, om mine svar var gode nok. Men jeg tror, Gud arbejder gennem projektet,« forklarer Andreas Kiel Jensen, der var formand for Aars IMU under optagelserne. Han havde tidligere på året besøg af DR-journalisten, som også deltog i en IMU-aften og et fællesmøde i Aars, en bibelgruppe på Vesthimmerlands Gymnasium samt Å-festival i Sdr. Felding.

»Anders Agger er virkelig dygtig, og jeg følte mig tryg i hans selskab. Han viste stor respekt for mine holdninger, men kunne også godt prikke lidt til mig. Hans intention er at vise det sande billede af IMU, så det var meget betryggende at vide i processen,« forklarer den tidligere IMU-formand. Han håber, at dokumentaren giver seerne lyst til at lære Jesus og IMU bedre at kende.13. februar 2019

IMU'erne er glade for IMU, men har også travlt med meget andet, viser en ny...[mere]

11. februar 2019

IMU's landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen og ungdomskonsulent Andreas Bøge...[mere]

7. februar 2019

Når Konnekt 2019 løber af stablen i bededagsferien den 17.-18. maj, bliver det...[mere]

14. december 2018

I Odense samledes IMU, KFS og LMU til El UNO's store bagedyst d. 23. november.[mere]

Annonce