Del:

Å-festival er klar!

af Morten Lindhardt
5. juni 2014

Mødeteltet på Å-festival er opstillet, og der mangler nu kun de sidste ting, inden dette års Å-festival gør løs! Se billeder af teltet og læs mere om selve festivalen her.

Da Å-festival begyndte i 1990, var der sikkert ikke mange, der troede, at festivalen engang ville blive Danmarks største, kristne festival. Men ikke desto mindre lægger flere tusinde vejen forbi Sdr. Felding i pinsen, når den 24. udgave af Å-festival skydes i gang.

Større plads og nyt telt

Campingpladsen er igen år blevet udvidet, og for første gang er det ikke det velkendte og nærmest legendariske blå telt, som danner rammen for årets møder. Teltet udvides i år fra 1400 m2 til 2000 m2. Dette gøres for at skabe bedre plads til alle de deltagende ved møderne. Dog kan alle ikke være i teltet, og igen i år bliver møderne transmitteret i æteren på selve festivalpladsen, når Kristen Lokalradio fra Aarhus sender direkte fra pladsen.

Kunstnere

Kan man ikke undvære det gode, gamle, blå telt, så er der mulighed for at lægge vejen forbi Cafételtet, hvor der som noget nyt i år, også vil optræde en udenlandsk kunstner i Cafételtet, når norske Humming People optræder på Caféscenen. Udover vil det Odense-baserede band Brændte Børn også optræde på Caféscenen.

På den store scene bliver det til et glædeligt gensyn med The Afters, som også gæstede Å-festival for tre år siden. Bandet, der for mange vil være det mest kendte navn på plakaten, vil også få selskab af dygtige kunstnere i form af Love & the outcome, som består af parret Jodi King og Chris Rademaker fra Canada. Søndag aften går Sidewalk Prophets på den store scene. Det amerikanske band, der bedst beskrives i den bløde ende af rockskalaen, vil med sikkerhed skabe en koncert med mange nye og ikke mindst gode sange, hvor Jesus er i centrum.

Spændende program

Arrangørerne bag Å-festival har i år bestræbt sig efter at gøre programmet så bredt som muligt for at imødegå den store aldersspredning blandt campisterne og de besøgende gæster.

Årets Å-festival har temaet S.T.O.N.E., som skal symbolisere Gud som vores faste klippe, vi altid kan holde fast ved. Hvert enkelte bogstav i ordet STONE står for Skaber, Tilgiver, Omslutter, Nyskaber og Eksisterer. Temaet vil være en gennemgående rød tråd ved møderne i det store telt.

Der vil i år være mulighed for to seminarer ved henholdsvis Steen Palmqvist og Klaus Laursen. To spændende seminarer, der foruden møderne i det store telt vil være med til at give festivalen mere dybde.

Fed lovsang

Mange ser frem til den fede lovsang på Å-festival, og det bliver der ikke lavet om på i år. Dog er det ikke længere Light Up Lion, som igennem mange år har ledet lovsangen, der vil stå på scenen. Derimod et det et nyt band fra Aarhus-egnen, der er samlet specielt til festivalen.

Skal du med?

Hvis du ikke allerede har besluttet dig for at tage afsted, så er det med at beslutte sig. Det bliver en kanon festival med godt vejr og masser af Jesus!

Så til sidst er der kun at sige: Du er inviteret - skal du med?

Læs mere på aa-festival.dk
Eller den officielle facebook-side her28. oktober 2020

Coronasituationen gør at der igen er indført nye restriktioner for at...[mere]

3. september 2020

Niklas Vibe Lund er fritidsforkynder i IMU og brænder for, at det kristne...[mere]

31. august 2020

38 IMU'ere var på pletten, da Videbæk IMU for nylig tog hul på efterårssæsonen.[mere]

28. august 2020

I Skjern IMU blev sæsonen for andet år i træk skudt i gang med en kanotur, og...[mere]

newcomic