Del:

Børkop Højskole inviterer til indsamlingsshow

af Lærke Thams Nord Hansen
8. november 2017

Indre Missions Bibelskole, Børkop Højskole, arrangerer et større indsamlingsshow til fordel for tre kristne arbejdsgrene.

Den 25. november kl. 19 slår IMB dørene op for et arrangement, som skal støtte det kristne arbejde i både Danmark og udlandet. Showet bliver en blanding mellem indsamling, julemarked og lovsangsfest.

Show, julehygge og lovsang

Programmet byder på både konkurrencer, livemusik, caféhygge og happenings, og vil man gerne helt tæt på, tilbydes VIP pladser med opvartning af eleverne. Aftenen slutter med fælles lovsang og andagt.

Rebekka Riisager er elev på Børkop Højskole, og en del af udvalget, som planlægger arrangementet, som har fået navnet ”IMB's Store Indsamlingsshow”. ”Det bliver en fest, hvor vi man kan mødes med en masse andre mennesker, der ønsker at have det super sjovt og prise Gud sammen. Det er en unik mulighed for at hjælpe andre og få en hyggelig aften.” fortæller Rebekka.

Tre projekter at samle ind til

De indsamlede penge vil gå til støtte af Menighedsfakultet i Aarhus, en privat uddannelsesinstitution, som uddanner teologer. Indsamlingen støtter samtidig et projekt i Honduras. Boys Transition House er et sted for unge kriminelle, som er kommet til tro. Pengene fra indsamlingen skal være med til, at sikre projektet et hus at være i, så de hjælpe drengene til en god start på et nyt liv. Og endelig er man ved indsamlingen med til at støtte Børkop Højskole.

Det Store Indsamlingsshow starter kl. 19.30 og alle er velkomne. Dørene åbner kl. 19, og showet livestreames også til dem, som ikke har mulighed for at komme til Børkop lørdag d. 25. november. 

Se programmet og læse mere her: imb.dk/kalender11. juni 2018

IMU lukker ikke ned, fordi der står ferie i kalenderen. Tværtimod inviterer vi...[mere]

8. juni 2018

Vejle IMU har siden efteråret forsøgt sig med et nyt tiltag, der har særligt...[mere]

6. juni 2018

Vi advarer ofte mod alkohol, porno og andre ting, der kan skabe afhængighed,...[mere]

8. maj 2018

Efter en årrække på standby er der nu igen IMU i Rønde. Gruppen er det eneste...[mere]

Annonce