Del:

Konnekt flytter og tager kampen op

af Ole Noermark Larsen
4. december 2017

Forberedelserne til Konnekt 2018 er godt i gang. Arrangementet skydes i gang til april og hovedtaleren er i år hentet fra USA.

Hovedtaleren på Konnekt 2017 var Dan Weber

Arrangørerne bag Konnekt 2018 er allerede langt med forberedelserne til næste års store arrangement for unge over 18 år. Det ligger allerede nu fast, at Konnekt løber af stablen den 27.-28. april 2018, og det sker i nye rammer på Tilst Skole i den vestlige del af Aarhus.

Kamp på programmet

Programmet vil som tidligere år bestå af både fællesmøder og en lang række aktiviteter i forskellige miljøer. Det samlende tema bliver denne gang »Face the Fight«.

”Vi vil både fokusere på den kamp, Gud kæmper for os, og den kamp, vi kæmper for vores næste og imod de ting, der ødelægger det gode liv. Det er ikke ligegyldigt, hvordan vi lever vores liv, og Gud kalder os til at tage del i den kamp, han allerede har kæmpet og vundet på korset,” forklarer projektleder Filip Kildeholm.

Hovedtaler fra Chicago

Årets hovedtaler bliver Bill Yonker, der er præst i en luthersk kirke i en forstad til Chicago. Yonker har medvirket på flere ungdomskonferencer i USA, og Filip Kildeholm, der har fulgt ham på YouTube og diverse podcasts, glæder sig til at opleve ham på dansk grund.

”Han er en engageret og levende formidler, der uden manuskript og med humor og store armbevægelser forkynder nåden i Jesus. Han benytter mange små historier og vidnesbyrd i sin forkyndelse, og så fornemmer man tydeligt, at han er lutheraner. Dåb, nadver og bibel fylder rigtig meget hos ham,” forklarer han.

 

Artiklen er bragt i Geist nr. 6. Læs bladet her.10. april 2018

Det nyeste nummer af Geist er netop udkommet, og i disse dage er det 10 år...[mere]

6. april 2018

Der er allerede nu afsløret tre bands til den kommende Å-festival i Sdr....[mere]

27. marts 2018

19-årige Peter Møller er én af "Jesus' unge soldater" på DR3. Han håber, at...[mere]

23. marts 2018

DR3 viser mandag den 26. marts første afsnit af serien Jesus' unge soldater,...

Annonce