Ansat i Region Aarhus

Lidt om mig

Jeg er uddannet tandplejer og senere bachelor i Bibelske og Interkulturelle Studier fra All Nations Christian College i England.

Jeg har været på missionsophold i Israel, Thailand og Rumænien. Nu brænder jeg for at begejstre andre for mission, så troen ikke bliver spærret inde i en kristen boble.

Det varmer mit hjerte, når mission får fødder at gå på og rent faktisk når  frem til andre. Og så elsker jeg, når folk deler af dem selv – alt lige fra hverdagshistorier til den bedste historie af dem alle – den om Jesus og om, hvordan de kender ham.

Jeg er hurtig til at byde på en kop et-eller-andet, hurtig til at smække en kage sammen, og rigtig hurtig på en cykel.

Fokusområder

Jeg arbejder med den ældste del af IMU i Region Aarhus samt overgangen mellem IM og IMU. 

Jeg kan tilbyde

Sjælesorg og medvandring

Er hverdagen gået lidt i hårdknude, eller kører tingene ikke rigtig for dig? Hvis du trænger til at snakke med en, der kan se et frisk perspektiv, og som gerne bare vil høre på dig om dit trosliv eller det, du kæmper med, så kom, ring, eller skriv til mig!

Det kan også være, du har spørgsmål til noget om Gud, Bibelen, troen eller det at være kristen, som du ikke kan finde svar på. Så kan vi snakke om det - eller også kender jeg en, der kan!

Støtte og vejledning

Står I med en konkret opgave, der omhandler IMU, og gerne vil have input udefra? Kæmper I med en udfordring, der er svær at løfte? Eller har I fået en genial idé, I ikke ved, hvordan I starter på? Så tag endelig fat i Linda.

Tema-events

Vil I kaste lys på nogle af de områder, der måske ikke er så trendy, eller som er svære at forstå bare ved at få dem fortalt? Som alternativ til en traditionel mødeaften kan vi sammen udforske forskellige emner, der er relevante for jeres IMU. Fokus kan fx være sabbat eller mission for jer i dag. Hver event formes af jer, så kontakt mig i god tid for sådan en oplevelse.

newcomic