Ansat i Region Midt

Lidt om mig

Jeg er en ung gut fra Aulum, som er født i år 2000. I Aulum har jeg siden jeg var barn haft tilknytning til IM. Jeg er i gang med uddannelsen som EUX-landmand, da det at se noget udvikle sig, og være med til at sikre en god vækst er noget jeg længe har gået op i. Det gælder også for mennesker, hvor jeg ønsker at være med til at skabe en robust tro

Jeg ønsker, ikke at lyde som om jeg ved bedre end alle andre, men derimod ønsker jeg bare, at komme og fortælle hvor jeg er nået til i mit liv og i mit forhold til kristendommen og hvad jeg har fundet ud af. Noget af det der har fyldt meget for mig, er at der er mere at modtage fra Gud. Altså at se alle de gaver Gud har giver os og har til os, som vi bare kan tage imod. 

Fokusområder 

Forkyndelse og snak for og med unge.

Jeg kan tilbyde 

Jeg er frisk på en udfordring, og har erfaret at, det at få emne, som man ikke er inde i, kun er en styrkelse af sin egen tro når man sætter sig ind i de forskellige emner. Så så kom endeligt med emne (dog gerne mindst 1 måned før) og så tager vi den der fra. Ellers finder jeg på noget.

newcomic