Ung Familie Camp
Del:

Vi er ikke nødvendigvis i knibe, men som forældre med små børn vil vi gerne indrømme, at vi også har udfordringer.

Målet med UFC er at skabe et mødested for unge familier. UFC tager udgangspunkt i tre seminarer - alle med fokus på familielivet. Håbet er, at vi på UFC kan dele liv med hinanden samt udfordre hinanden i vores prioriteringer i familielivet.

UFC er en del af UngCamp og følger derfor programmet for UngCamp. Der vil også som en del af UngCamp19 være børnemøde i børneteltet fra 10:00-11:00. Og som en del af eftermiddags-programmet vil der flere af dagene være planlagte aktiviteter for børnene. 

Program for UFC19


Søndag aften 21:30

Skam
v/ Annette Bech Vad

"I et præstationssamfund er vi mislykkede, hvis vi ikke er perfekte og unikke nok. Der er pres og nogle forventninger, som dikterer, hvem vi skal være både som enkeltpersoner, familier og venner. Meget tyder på, vi er præget i SKAM, den hæmmer os i vores relation og vi kommer let til at overføre den til mennesker vi holder af.

Velkommen til et seminar, hvor du får nogle vinkler på den skam, som trives bedst i det skjulte og kan tage vores livsglæde. Der findes ikke nogen quickfix, alligevel er der veje ud af skammen." 

Tirsdag aften 20:15

Baggage i ægteskabet
v/Anne Marie Holmberg Nielsen (Sexolog og parterapeut)

"Hvad er det for en bagage vi har med os ind i ægteskabet? Og hvordan påvirker den os? Vi har alle sammen fået sår i vores barndom, som vi ubevidst tager med ind i ægteskabet. Gud ønsker at helbrede sår og erstatte løgnene med sandhed.

Velkommen til et seminar, som godt kan rykke op i nogle gamle sår, men samtidig skaber grobund for en helt nyt dybde i jeres ægteskab." 

Onsdag aften 21:30

Er skærme for børn?
v/Mikael Arendt Laursen 

" Vil vi om tyve år se tilbage på vores tid med en undren over, at vi uhæmmet gav børn adgang til digitale medier, som vi i dag ser tilbage på rygningen i 50’erne og 60’erne? Og kan vi nå at ændre adfærd, så vores børn ikke tager skade?" 

Børneprogram


Søndag-Fredag

10:00-11:00 (11:15) Børnemøde i børne-teltet

Tirsdag

15:00-16:00 Børne-eftermiddag med bålhygge og skumfiduser

Fredag

15:00-16:00 Børne-eftermiddag med åben kreakassen

newcomic