Ung Familie Camp
Del:

Vi er ikke nødvendigvis i knibe, men som forældre med små børn vil vi gerne indrømme, at vi også har udfordringer.

Målet med UFC er at skabe et mødested for unge familier. UFC tager udgangspunkt i tre seminarer - alle med fokus på familielivet. Håbet er, at vi på UFC kan dele liv med hinanden samt udfordre hinanden i vores prioriteringer i familielivet.

UFC er en del af UngCamp og følger derfor programmet for UngCamp. Der vil også som en del af UngCamp 17 være børnemøde i børneteltet under formiddagens bibeltimer. Og som en del af eftermiddags-programmet vil der flere af dagene være planlagte aktiviteter for børnene. 

Program for UFC 17


Søndag aften 21:15

Hvad med vores single-venner?
v/ Mette Hornstrup (Missionær) 

Tirsdag aften 21:30

Rimer børnefamilie på kristent fællesskab?
v/ Gitte Rasmussen (Landsleder for IMs familiearbejde)

"Rimer børnefamlie på kristent fælleskab? Måske ikke. Men kan vi få det til at rime? Og skal vi? Hvordan kan det kristne fællesskab være en berigelse for vores børn, fremfor bare en kulturarv, de føler sig mere eller mindre pressede til at overtage fra deres forældre?"

Onsdag aften 21:15

At holde kærligheden i live?
v/ Steen Palmqvist (Psykoterapeut)

"Nu gik det lige så godt, så hvorfor er det blevet til noget skidt? Forklaringen er, at vi glemte, at en kærligheds relation skal dyrkes for at gro - så hvad skal der til for at det lykkes - at kærligheden kan vokse igennem livet?" 

Børneprogram


Søndag-Fredag

11:00-12:00 (12:15) Børnemøde i børne-teltet

Tirsdag

15:00-16:00 Børne-eftermiddag med bålhygge og skumfiduser

Fredag

15:00-16:00 Børne-eftermiddag med åben kreakassen