Event 2020: LIGHTS
Del:

Event er IMU's årlige landsstævne for de 13-17 årige og foregår den første weekend i november. Event byder på en hel weekend med forkyndelse, lovsang, smågrupper, aktiviteter og en masse andet.

Event 2020

I år bliver Event ikke som det plejer, men der arbejdes stærkt på at tilbyde så meget Event-lækkerhed, som der overhovedet er mulighed for. Event bliver i år gennemført lokalt på efterskolerne som et weekend-program-pakke-koncept, hvor den enkelte efterskole kan tage del i konceptet i det omfang, de har mulighed for.

Weekend-program-pakke

IMU tilbyder at sende en forkynder, små grupper af frivillige eller anden form for support ud til de efterskoler som almindeligvis er repræsenteret på Event. Et tilmeldingsmodul her på siden vil gøre det muligt for den enkelte efterskole at tilkøbe forskellige pakker, som kan være med til at skabe rammerne for en festlig weekend. Der vil bl.a. være mulighed for at få fingrene i en lovsangspakke med vejledning og setliste til et lovsangsband, en mødepakke med små videoer, vejledning og forkyndelsesplan, samt forskellige aktivitetspakker med indhold til fede aktiviteter. På den måde er der forkyndelse for alle sanser med lyd, lys og sjove indslag.

LIGHTS

Lyset har livgivende kraft og Jesus siger om sig selv, at HAN er verdens lys. Han fortæller også at VI er verdens lys. Fraværet af lys er udtryk for mismod og død. Men hvis lyset er til stede, giver det håb, glæde og kraft til at gro. Gud har så meget at fortælle os igennem lyset, så derfor er LIGHTS temaet for Event 2020.

Still loading

At skabe Event i år er en særlig udfordring. Event tager normalt størstedelen af et år at planlægge. I år har den proces været voldsomt udfordret. Event-teamet har hold vejret længe, imens der stadig var håb om, at coronapandemien kunne nå at dø ud uden at få store konsekvenser for Event. Sådan blev det ikke. Det er dog glædeligt at dele af det store slid i Event-planlægningens indledende faser trods alt kan bruges.

Hold dig opdateret her på siden og på Events Facebookside.

Bestillingssiden går online d. 14. oktober kl. 12.00. Gå til siden her eller klik på knappen til højre.

newcomic