eSportsCamp
Del:

Kom med til en fed weekend hvor vi kombinerer Gud og gaming, og krydrer det med en lækker smagsprøve på efterskolelivet.

Er du mellem 12-15 år, og kan du lide at spille computer, så grib dit gear og kom med på en spændende og anderledes weekend, som inkluderer fede bibeltimer, masser af konkurrencer og seje, kristne ledere.

Gaming og Gud i et genialt mix!

Vi spiller alt fra LoL, Fortnite og CS til Minecraft, FIFA og Farmingsimulator. Du bestemmer helt selv. Der vil være turneringer og konkurrencer, og så sørger vi for lækker mad, fede gaming-områder og forkyndelse der passer præcis til dig. 

 • Tidspunkt: Fredag d. 19. november kl. 19 til søndag d. 21. november kl. 13
 • Sted: Skrødstrup Efterskole, Skrødstrupvej 26, 9550 Mariager
 • Pris: 350,- kr. (inkl. transport - se nedenfor)
 • Tilmeldingsfrist: 5. november 2021
 • Medbring: Egen computer, mus, headset, LAN-kabler, forlængerledninger, bibel (hvis du har), sovepose og hvad du ellers har brug for til at klare en fed weekend
 • Transport: Kør selv eller tag fællesbussen.
  Den ene bus kører fra Vejle Station kl. 17.00 med stop i Tilst kl. 18.00. Den kører tilbage søndag kl. 13.00, med stop i Tilst kl. 14.00 og i Vejle kl. 15.00.
  Den anden bus kører fra Herning Banegård kl. 17.00 med stop ved Randers Banegård kl. 18.30. Den kører tilbage søndag kl. 13.00, med stop i Randers kl. 13.30 og i Herning kl. 15.00
  Det er ganske gratis at køre med bussen.

eSportsCamp arrangeres af IMU i samarbejde med Skrødstrup Efterskole.

Har du spørgsmål?

Kunne du tænke dig at vide lidt mere ift. programmet, er du velkommen til at kontakte Saga Oltman på Skrødstrup Efterskole. Hvis du har spørgsmål til din tilmelding kan Louise Grotum Thygesen på IMU-sekretariatet kontaktes. 

Følg med og hold dig opdateret på eSportsCamps Facebookgruppe, som er for alle der er interesseret i eSportsCamp.

 

 

newcomic