Volontørkursus
Del:

IMU glæder sig over den gode kontakt, som vi har til mange efterskoler. Vi oplever det meget givende at komme på skolerne og lære de unge at kende.

I hverdagen er det først og fremmest efterskolens volontør, som får lov til at komme helt tæt på de unge, og det vil vi gerne klæde dem på til. Med vores volontørkursus ønsker vi både at skabe mulighed for erfaringsudveksling med andre volontører og give basal udrustning til at tjene i den åndelige lederrolle, som også er en del af deres arbejde. Vi tager fat om emner som:

  • Konflikthåndtering
  • Sjælesorg
  • Den åndelige samtale i bibelgrupper
  • Forventningsafstemning m.m.

Volontørkurset består af et undervisningsdøgn i august og en dag sammen i november og april/maj.

Volontørkursus 2020/2021:

  • Modul 1: 26. aug. 2020 kl. 10.00 - 27. aug. 2020 kl. 13.30
  • Modul 2: 19. nov. 2020 kl. 9:30-16
  • Modul 3: 6. maj 2021 kl. 9:30-16

Sidste tilmelding til kurset 2020/2021 er 16. august 2020.

Har du spørgsmål til forløbet, er du velkommen til at kontakte IMUs landsleder Niels Hankelbjerg Mortensen. Har du spørgsmål til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte IMU-sekretær Louise Grotum Thygesen

Tidligere deltagere siger:

"Volontørkurset er mere end snak. Vi deler liv og erfaringer fra vores dagligdag og bliver derved bedre til at favne de mange elever."

"Man kan som volontør opleve at stå lidt alene med sit arbejde på en efterskole blandt lærere og elever, som har deres at se til. Her er det rart at mødes med volontører på tværs af efterskoler, dele erfaringer, se hinanden i øjnene og blive opmuntret i det arbejde, man gør. FEDT, at IMU prioriterer kræfter og ressourcer på noget lækkert undervisning, som er til opbyggelse i arbejdet som volontør."

 

newcomic