Begynder-Forkynder
Del:

I IMU står forkyndelsen som noget helt centralt, og derfor er det vigtigt, at vi hele tiden udruster nye personer til denne tjeneste.

Derfor har vi udarbejdet et kursus, der er målrettet dig, der gerne vil prøve kræfter med forkyndelsen. Begynder-Forkynder er et afklaringskursus, hvor du ikke behøver at være afklaret i forhold til, om du er forkynder, inden du deltager. Har du en gnist for at fortælle andre evangeliet om Jesus Kristus, og har du mod på at kaste dig ud i noget nyt, så er kurset for dig.

Kurset består af fire moduler, der indeholder undervisning i indholdet af forkyndelsen samt giver dig nogle konkrete værktøjer til, hvordan du på en god måde formidler dette til andre.

Imellem modulerne er der praktikperioder, hvor du kommer ud i IMU-fællesskaberne og prøver det af i praksis, som du har lært.

Begynder-Forkynder efteråret 2020

Et nyt forløb af Begynder-Forkynder starter op igen til september.

Datoerne for modulerne er:

  • Modul 1: 7. september 2020
  • Modul 2: 5. oktober 2020
  • Modul 3: 2. november 2020
  • Modul 4: 7. december 2020

Vi arbejder på, at kurset kommer op at stå flere steder i landet, hvis der er stor nok efterspørgsel efter dette.

Har du fået blod på tanden, og vil du vide mere, så kontakt undervisningskonsulent i IMU Daniel Præstholm.

Tidligere deltagere siger:

"Jeg har lært mere om, hvordan det er at være med Gud på arbejde."

"Det bedste ved kurset var fokusset på det åndelige - både den åndelige kamp og det åndelige ansvar.  God vekslen mellem undervisning og praktik, så teorien kunne bruges i erfaringerne og omvendt."

newcomic