Aktiviteter for ledere

Ledere er rigtig vigtige i IMU. Dygtige leder kræver træning og uddannelse, og derfor satser IMU på lederuddannelse på forskellig vis.

4U er ledertræning for udvalgsmedlemmer i ungdomsarbejdet, og består af tre moduler. Forløbet fornys og udvikles løbende med fokus på ledernes behov.

Vi har også strikket et godt tilbud sammen til volontører på efterskolerne. Gennem et spændende volontørkursus udruster vi dem til den åndelige del af mødet med eleverne.

IMU udbyder også et afklaringskursus for nye forkyndere, Begynder-Forkynder. Gennem undervisning og praksis bliver nye forkynderspirer udrustet til at forkynde Guds ord. 

Som noget nyt arrangerer IMU i 2019 en Inspirationstur til USA, nærmere bestemt Lutheran Church of Hope, Iowa. Her vil man bl.a. blive udfordret på, hvordan vi som kirke/missionsforening rækker Guds kærlighed til mennesker i et samfund, der på mange måder ligner vores i Danmark. 

Stævner i Indre Mission

Hvert år i juni samler Indre Mission (IM) alle arbejdsgrene til årsmøde - en alletiders chance for at møde hele familien IM og finde ud af hvad der rører sig i bevægelsen netop nu.

Højskole med holdning

Hiv et halvt år ud af kalenderen og invester tiden i et ophold på IMUs bibelskole i Børkop. Højskolen er for alle unge, der har lyst til at udvikle sig menneskeligt og åndeligt.  

Kalender

Ingen begivenheder fundet.