Ansat i Region Midt

Lidt om mig

"Min Jesus lad mit hjerte få en sådan smag på dig, at nat og dag du være må min sjæl umistelig."

Dette salmevers er mit inderste ønske, at jeg aldrig må miste smagen af Jesus. Han skal gennemsyre mit liv, men jeg må erkende, at det ikke altid er tilfældet. Alligevel tror jeg, at han kan bruge mig i denne tjeneste, for når jeg er magtesløs, da bliver han stor (jf. 2 Kor 12,9-10).

Mit navn er Daniel, og jeg er gift med Anja. Vi bor i Grindsted med vores tre børn, hvor vi også kommer i missionshuset Kronen. Jeg er uddannet teolog fra Aarhus Universitet, og har i løbet af min studietid især interesseret mig for Paulus’ breve, skønt jeg også har været omkring mange andre emner som for eksempel dyreetik og missionsøkumeni.

Som ungdomskonsulent, håber jeg at være med til skabe bibelglæde og lyst til at læse i Biblen – at vi må se vigtigheden af at søge i Guds ord. 

Fokusområder

Teenagere, unge

Jeg kan tilbyde

Temaundervisning

Jeg holder gerne taler/bibeltimer over bibelske temaer som tro og tvivl, lov og evangelium, dåb og nadver m.fl.

Bibeltimer 

Ønsker I mere regulære bibeltimer, hvor en kortere eller længere tekst gennemgås, så står jeg også til rådighed. Tekst og emne aftales ved kontakt.

En lyngennemgang af Bibelen 

På 45-60 minutter forsøger jeg at give en oversigt af Bibelen, et skelet, hvor alle beretningerne kan knyttes op på.

Skyd på teologen 

En spørgsmålsaften, hvor alle spørgsmål omkring tro, liv og lære kan komme på bordet. Jeg garanterer ikke, at jeg kan give svar på alt, men jeg vil forsøge at komme med kvalificerede bud med Bibelen i hånden. Spørgsmålene sendes til mig en uge forinden mødet.

Ledersparring 

Har I brug for en at dele udfordringer og problematikker med i jeres IMU-bestyrelse? Jeg kommer gerne og deltager i et udvalgsmøde, hvor I kan bruge mig at spille bold op ad.

Teologisk vejledning 

Er du stødt ind i et teologisk spørgsmål, som du har brug for at dele og diskutere med nogen, så skriv en mail til mig eller ring, og lad os få en snak om det.

Sparring til projekter 

Går I med tanker om at sætte et projekt/arrangement i søen, men ved ikke lige, hvordan I skal komme videre, så lad mig komme og sparre med jer. Forhåbentlig finder vi en vej videre.

Begynder-Forkynder 

Jeg er leder for dette kursus for nye forkyndere. Måske er det dig, der skal være med på det næste kursus? Eller måske står I og mangler en forkynder til jeres møde og kunne godt tænke jer at bruge en ny forkynder? Så kontakt mig, og jeg sætter jer i kontakt med forkynderne.