Del:

Nytår med Jesus

af Terese Svinth Lorentzen
11. januar 2013

For andet år i streg blev der med succes afholdt nytårslejr på Børkop Højskole. Ideen til lejren kommer fra Mirjam og Erik Eg Rask der ønskede at fejre nytåret med fokus på Jesus.

Sidste år mødte 20- 25 deltagere op, og igen i år følte det unge par et kald til at fortsætte traditionen. Nytårslejr 12/13 havde temaet ”Radikal Jesus”.

”Det kan være svært at leve som kristen, vi lever mere af verden end af Jesus. Vi kan nemt blive fanget i et slaveri af idealer og afguder, vi fyldes af pligter i stedet for den frigørende Jesus. Nytåret er måske der, man også starter nogle nye ting i sit liv, f.eks. et mere Radikalt kristenliv”. Sådan beskrives lejren af parret selv.

Igen i år blev det en succes. 60 tilmeldte sig lejren, som blev afholdt fra den 30. december til den første januar. Den første aften mødte dog endnu flere op, da lejren startede med en lovsangsaften og undervisning om netop emnet ”Radikal Jesus”, som blev holdt af Per Ladekjær, der til dagligt er leder på Børkop Højskole.

”Det er en god tradition der er startet op med nytårslejr, og vi fortsætter, så længe Gud tillader det og hjælper os med det. Uden ham blev det ikke til noget. Med de uventet mange tilmeldinger blev det pludselig ret uoverskueligt, men med hans hjælp, lykkedes det for os”.Øvrige nyheder

19. marts 2018

YouTubekanalen PEPtalks har rundet 580 følgere og IMU har nu ansat Peter...[mere]

7. marts 2018

Der er stor interesse for den nye dansk-etiopiske bibelskole, Global...[mere]

22. februar 2018

REGION SYD: For første gang var der 43 IMU’ere på bibellejr på Tonneshøj ved...

16. februar 2018

Det bliver billigere at tage på Konnekt, da vi i år har sænket prisen til samme...[mere]

Annonce