Del:

Nordjylland satte fokus på frihed og sammenhold på tværs af fællesskaber

I september var Nordjyderne vært for to store IMU-arrangementer. I Strandby dystede 68 IMU-foreninger om pokalen, og i Aalborg samledes unge til lovsangsarrangementet Fuldstændig Fri.

220 deltog i Fuldstændig Fri (tv)

De glade vindere af IMU-Cup Region Nord (th)

Brønderslev IMU stjal rampelyset

På den sidste lørdag i september tørnede otte IMU-foreninger i Region Nord sammen i den årlige IMU Cup. Der var lagt op til dyst i både fysik og hjernegymnastik, da de 68 IMU'ere konkurrerede mod hinanden i fodbold, volleyball, capture the flag og bibelquiz.

»Det var rigtig godt at se dem fra de andre IMU-foreninger igen. Der var højt humør, og det var lige, som det skulle være,« siger Nicklas Thomsen, der er formand for Strandby IMU. Det var deres tur til at stå for arrangementet, som går på skift mellem IMUforeningerne. »IMU Cup giver en anden relation til hinanden og gør meget for fællesskabet på tværs af regionen.«

Dagens helt store vinder blev Brønderslev IMU, der vandt alle turneringer på nær fodboldboldturneringen, hvor sejren gik til Aalborg IMU.

Fuldstændig Fri satte fokus på friheden

Det nordjyske lovsangskoncept Fuldstændig Fri har vind i sejlene. Lørdag den 16. september fandt 220 vej til Filipskolen i Aalborg, hvor der ventede en aften med lovsang, forkyndelse og en fotobooth, hvor der blev taget mange underholdende portrætter.

Journaliststuderende Ann Østermark talte over emnet »Frihed ved troen alene« og understregede bl.a. forskellen på tilgivelse og retfærdighed: »Tilgivelse er at få taget noget væk fra sig, retfærdighed er få givet noget andet i stedet for,« sagde hun. Derefter var band og deltagere spillet varme til en fantastisk lovsangsaften, fortæller Laura Johannesen fra udvalget bag arrangementet.

Fuldstændig Fri arrangeres af IMU og KFS i Nordjylland samt Ansgars Kirken i Aalborg. Næste arrangement er en juleedition den 2. december

 

Artiklerne er bragt i Geist nr. 5. Læs hele bladet her.Øvrige nyheder

19. marts 2018

YouTubekanalen PEPtalks har rundet 580 følgere og IMU har nu ansat Peter...[mere]

7. marts 2018

Der er stor interesse for den nye dansk-etiopiske bibelskole, Global...[mere]

22. februar 2018

REGION SYD: For første gang var der 43 IMU’ere på bibellejr på Tonneshøj ved...

16. februar 2018

Det bliver billigere at tage på Konnekt, da vi i år har sænket prisen til samme...[mere]

Annonce