Del:

Kristne og muslimer mødtes med respekt og spørgelyst

af Ole Noermark Larsen
9. oktober 2017

Riv en uge ud af kalenderen og kom til Esbjerg! Sådan lød beskeden til alle Indre Missions medarbejdere i Region Syd, som hele uge 39 har kørt en stor evangelisationskampagne med en lang række arrangementer i og omkring Esbjerg

Ca. 60 personer samledes en aften i Integrationshuset til et debatarrangement, der skulle fremme dialogen mellem muslimske og kristne unge.
To unge muslimer og to unge kristne lagde ud med kort at præsentere deres tro, og hvad den betød for dem i hverdagen. Derefter blev der bombarderet med spørgsmål fra de mange interesserede i salen.

»Mener kristendommen, at Hitler kunne være kommet i himlen?« og »Hvad mener Islam om Jesus?« var nogle af de spørgsmål, som de fire paneldeltagere forsøgte at besvare.

Aftenen var præget af gensidig interesse og mange blandede sig i debatten, da kristne og muslimer delte sig i drenge- og pigegrupper. respekt, og der blev for alvor lukket op for samtalerne, da det hele sluttede med kaffe og fri snak i drenge- og pigegrupper på tværs af tro.

 

Artiklen er bragt i Geist nr. 5. Læs hele bladet her.27. marts 2018

19-årige Peter Møller er én af "Jesus' unge soldater" på DR3. Han håber, at...[mere]

23. marts 2018

DR3 viser mandag den 26. marts første afsnit af serien Jesus' unge soldater,...

19. marts 2018

YouTubekanalen PEPtalks har rundet 580 følgere og IMU har nu ansat Peter...[mere]

7. marts 2018

Der er stor interesse for den nye dansk-etiopiske bibelskole, Global...[mere]

Annonce