Del:

Konnekt sænker prisen men kaffen bliver dyrere

af Ole Noermark Larsen
16. februar 2018

Det bliver billigere at tage på Konnekt, da vi i år har sænket prisen til samme niveau som på det allerførste Konnekt i 2010.

River & Robots spiller indie-lovsang på Konnekt fredag aften. Lyt til dem her.

Prisen for deltagelse begge dage bliver 195 kr., hvis man tilmelder sig inden 16. april. Dertil kommer maden, som man enten selv kan tage med eller bestille i forbindelse med tilmeldingen.

De sparede penge vil dog højst sandsynligt blive brugt i Konnekts kaffebar, hvor både prisen og kvaliteten er hævet. Til gengæld er det slut med instant coffee og sure termokander. Kaffen laves i år af en vaskeægte barista, som selv har udvalgt bønnerne fra Honduras og Nicaragua. På Konnekt serveres kaffen både med og uden en snak om viva.dk's arbejde blandt børn og unge i Honduras. 10 procent af kaffesalget går til det gode formål.

Engelsk band vil gøre Jesus kendt

Det engelske band "Rivers & Robots" lægger vejen forbi Konnekt fredag aften den 27. april. Bandet kommer fra Manchester og begyndte som et soloprojekt. Men I 2012 gik sangeren og guitaristen Jonathan Ogden all in, udvidede projektet til et band med fuld besætning og gik i gang med at indspille det første studiealbum.

Siden har Rivers & Robots spillet koncerter og ledt lovsang i det meste af Europa. Men medlemmerne er meget mere end et lovsangsband. De kalder sig selv kreative missionærer og har bl.a. stiftet organisationen Set Sail, som arbejder på at gøre Jesus kendt gennem alle former for kunst og kreativitet.

Rivers & Robots betegner sig som et indie-lovsangsband og kombinerer både elektronisk og akustisk lyd. Tekstuniverset er ofte hentet direkte fra Bibelen, fortæller Jonathan Ogden i et interview. "Jeg prøver at holde mine tekster så tæt på Skriften som muligt. Ofte tager jeg hele passager fra Bibelen og sætter musik til. Jeg elsker Bibelen, og når et vers taler til mig, skriver jeg om det."

Giftigt dilemma til debat

Er IMU et fællesskab eller en sovepude? Det spørgsmål tager ph.d.-studerende Michael Agerbo Mørch fra Dansk Bibel-Institut livtag med på et anderledes fællesmøde lørdag eftermiddag. Overskriften bliver "Face the Fear", og arrangementet introducerer et nyt mødeformat, som er inspireret af de populære TED talk-konferencer med knivskarpe oplæg og gruppesamtaler i salen.

Tilmelding

Tilmeldingen til Konnekt 2018 åbner den 1. marts på konnekt.imu.dk, og der er penge at spare, hvis man melder sig til inden 16. april.27. marts 2018

19-årige Peter Møller er én af "Jesus' unge soldater" på DR3. Han håber, at...[mere]

23. marts 2018

DR3 viser mandag den 26. marts første afsnit af serien Jesus' unge soldater,...

19. marts 2018

YouTubekanalen PEPtalks har rundet 580 følgere og IMU har nu ansat Peter...[mere]

7. marts 2018

Der er stor interesse for den nye dansk-etiopiske bibelskole, Global...[mere]

Annonce