Del:

Kernesangene på Spotify

af Simon Hauge Lindbjerg
9. marts 2017

7 nye lovsange er i løbet af det sidste år blevet indspillet og udgivet på imu.dk og Youtube. Alle sangene er nu også på Spotify, Tidal mm. og derfor mere tilgængelige end nogensinde før.

Da IMU formulerede sine kerneværdier var et stort ønske også at give dem et musisk udtryk. Derfor udfordrede vi forskellige sangskrivere til at sætte tankerne på vers, og det er der kommet 7 stærke lovsange ud af.

Sangene er løbende blevet lagt op på Youtube, men da alle sangene er nu blevet indspillet, har vi haft mulighed for også at lægge sangene på Spotify og flere andre streamingtjenester. Søg på "IMU - kernesange", og du er klar til at lytte til lækker lovsang derhjemme, på cyklen eller i bilen.

Vi håber, at det kan være med til at sprede sangene og deres budskab endnu mere rundt omkring i landet.

Samlet hæfte til dit lokale fællesskab

Samtidig med, at sangene er blevet lagt på Spotify, har vi fået lavet et hæfte, hvor alle tekster og akkorder er samlet, så det er lige til at printe ud og bruge i dit lokale fællesskab eller kirke. Du finder hæftet her.

Flere af sangene kan allerede købes på nodebasen.dk, og ellers kan vi afsløre, at de vil være en del af den nye Fællessang 4, der udkommer senere i år.11. december 2017

I rejsekataloget for Felix Rejser findes i år en tur, som også henvender sig...[mere]

8. december 2017

Den 18. november fejrede Lunderskov IMU 20-års-jubilæum. Cirka 30 deltog i...[mere]

6. december 2017

Flere hundrede så med, da Børkop Højskole inviterede til indsamlingshow.[mere]

4. december 2017

Forberedelserne til Konnekt 2018 er godt i gang. Arrangementet skydes i gang...[mere]

Annonce