Del:

Gamle IMU'ere fejrede fællesskabet

af Christina Flyvholm
8. december 2017

Den 18. november fejrede Lunderskov IMU 20-års-jubilæum. Cirka 30 deltog i festlighederne fra kl. 15.00-02.00, og de fleste af dem var gamle IMU'ere.

”Det var en rigtig hyggelig dag, hvor der var plads til gensynssnak, hygge, lovsang og gamle billeder og videoer. Det var dejligt at se hinanden igen, og der var en god stemning,” fortæller tidligere IMU-formand Alex Sartor Thomsen. Alex var med næsten helt fra Lunderskov IMU's begyndelse, men det var faktisk en lille gruppe piger, der stod bag.

”I 1997 var computere stadig ret nyt for mange, så invitationen til opstartsmødet var en tegning,” forklarer han. ”I begyndelsen samledes vi på skift hjemme hos hinanden, men da vi blev så mange, at vi ikke kunne være i stuerne længere, flyttede vi ned i menighedshuset.”

I Lunderskov IMU holdt man i begyndelsen møde fredag aften, hvor man kunne blive og hygge sammen efter mødet. Det gav et rigtig tæt og trygt fællesskab mellem IMU'erne, mener Alex. Alex slutter med en opfordring til alle IMU'ere i dag: ”Brug fællesskabet og værn om det, så det er trygt at komme der og ok at fejle.”12. januar 2018

Ny mediekampagne vil give mod til at bruge sociale medier med omtanke og i...[mere]

8. januar 2018

Den 1. januar begyndte teologistuderende Jonatan Hauge Madsen som...[mere]

5. januar 2018

Et nyt hold elever er netop begyndt på Børkop Højskole. De første dage bliver...

15. december 2017

Et mix af gode klassikere og smukke nye melodier samlede Aarhus til...[mere]

Annonce